kardan yapılmış hayabusa çok şık olmuş.
kardan yapılmış hayabusa çok şık olmuş.
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
Çok güzel bir gezi düzenlemişsiniz sıcak bir aile ortamı yaratmışsınız.Kısa süre içinde yaşayabilinecek tüm güzellikleri yaşamaşsınız.Hayatın monotonluğu içerisinde ancak bu kadar hareketli bir gün olabilirdi Hepinize teşekkürler
[B]Kusura bakma ölüm
Bugün de gecikeceğim...[/B]
Vayy reşit kardeşim benim, hoş geldin,seni ve bu topiği görünce çok şaşırdım. Güzel gezmiş, iyi eğlenmiştik. Bizde bu gün yine crossa çıktık, fotolar yakında yüklenir. Kadirliden selamlar kardeşim benim. Bu arada bu gün epey kulağını çınlattık.
GEZİNİZ ÇOK HOŞ OLMUŞ ABİLERİM HERKESİN ELİNE SAĞLIK REŞİT ABİ BİTİR ARTIK ŞU ASKERLİĞİ YA SENSİZ HAYAT YOK BUR DA BÜTÜN ÜYELERİN YENİ YILINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLARIM BYYYYYYYYYY
grupta arora'nın bmw touring kopyası bir motoru var galiba, o nasıl birşey? biraz bilgi verebilirmisiniz ?
çok iyi gezi bravo hepinize..... bu gidişle adana mt yi geçeceksiniz
kardan hayabusa süpermiş
payleşım için teşşekürler
:bestmt:::biggrinn::tutkuy::
Bu gezinin üzerinden yaklaşık bir yıl geçmiş,hortladığına göre aynı yerde yeni bir gezi planı yapsın bari arkadaşlarda bende ev sahipliği yapayım bu defa
allah keyfınızı bozmasın harıka gezı olmus masallah...
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
valla nerdeyse 1 yıl olmuş ama çok keyifli gezi olmuş güzel insanların bir araya gelmesiyle oluşan güzel gurubunuz sayesinde o sıcaklığı hissettirmişsin anltımlarınla umarım gezileiniz hep böyle içten ve sorunsuz geçer yüreğinize sağlık.
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
Selam, kadirliden kimseler var mı burda?
resimler görünmüyor ki.......
Arkadaşım yalnız resimlerinde sorun var sanırım görüntü alamıyorum....
5 6 yıllık konunun resimleri tabiki sorunlu olur resimler upload sitelerinden belli süre sonra kaldırılıyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)