yaw bu millet ciğer kokusunu hemen aldı ..ne motorcular be ..hahaha..arkadaşlar herzaman beklerim..bu ayşegül kimlerden demiş ?kozanda tanışalım isterseniz .hepinize iyi geziler
yaw bu millet ciğer kokusunu hemen aldı ..ne motorcular be ..hahaha..arkadaşlar herzaman beklerim..bu ayşegül kimlerden demiş ?kozanda tanışalım isterseniz .hepinize iyi geziler
çok güzel gezi olmuş fotolar için teşekkürler
acaba ben ne zaman şöle uzun yol yapcam
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
hasan abi yine güzel gezmişsiniz emegine saglık saygılar.
Tekin Abiyi Herkes Tanır Zaten Toplanmaya Gerek Yok Ama Gezi Amaçlı Olursa Gelirim Bende
kusura bakmayın o zaman ben daha önce pek görmediğimden ne mt de ne de toplantılarda ondan öllee bişi düşündüydüm
tamamen iyi niyetimden
Hehehe Neyse Sorun Değil Bidaha Olmasın
güzel gezi
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
Adaş kar, buz dinlememiş gezmişsiniz kutlarım motorcu dediğin kıştada gezmeli Erhana satır çekmişler işi zor valla.yeni gezi raporlarını bekliyoruz selamlar
Yelkovana bak o sana hayatın Nasıl geçtiğini anlatacaktır
ewet bu aralar mt ye fazla uğrayamadım..kozana gelen arkadaşlar sorarlarsa beni bulurlar ..en kısa zamanda görüşmek üzere hepinize yeniden iyi geziler..
ewet sanırım oraya bende gelmiştim sizle
dağılcağa bir kez gitmiştim,ağaçların üzerinde masalar var,aşağıdan su akıyor falan,yani böyle romantik bi ortam.ben gittiğimde sonbahardı sanırım,çok sakindi kimseler yoktu bekçilerinden başka.
velhasıl kelam...güzel,gidilecek yer
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
SELAMUN ALEYKUM ARKADAŞLAR BEN HATAY REYHANLI'DAN FUAT ADANALI MOTORCU ARKADAŞLARLA TANIŞMAK İSTİYORUM İNŞALLAH YAZIN SİZİN GURUBA KATILIP TURLARIZ GEÇEN SENEKİ ÜRGÜP GEZİNİZE YETİŞEMEDİM BU SENE İNŞALLAH DAVET EDERSENİZ GELMEYİ DÜŞÜNÜYORUM BİDE MSN ADRESİM bahadir031@hotmail.com MOTORCU ARKADAŞLAR EKLEYEBİLİR
Slm ben caner ılgaz gerçekten çok güzel bir gezi olmuş bu arada yeni aldım ve sadece bir kez kullandım xL coks marka kask ve depo çantası var satacam isteren varsa verebilirim irtibat numaram 0533.697.12.27
gezilerinizi hayranlıkla takib ediyorum, yıne gusel bir gezi fotoları sunduqunuz için tebrikler dılıyorum... nice geziler...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)