alalala sen nadasa yatıyorsun die milletide yatıracaksın yemezler
BU MEMLEKETTE GEZİYİ BİR HASAN YAPAR BİDE HASAN ÜSTÜNE TANIMAM ELLERİNE SAĞLIK BİRADER!
Sağol Adem abi ama diğer arkadaşlarımızda güzel katılım gösteriyorlar ve gezi rotalarını da beraber kararlaştırıyoruz. Haklarını yememek lazım. Herkese çok selam.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
niyazi abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gel de bişiler satim sanaaaaaaaaa
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
evet bir dahaki sefere daha kalabalık olalım. gerçi yemek yediğimiz lokantada fazladan bir kişilik bile yer yoktu ama olsun ayakta bile yemeye değerdi doğrusu.
yine işler kesat herade.
valla benim alacak bişeyim kalmadı. (hoş alacak durumum da kalmadı ya) artık motoru değiştireceğim zaman gelirim yanına
arkadaşlar gezi kokusunu taa şanlıurfadan aldım geldim selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
arkadaşlar kozanda havalar güzelleşti yolunuz buraya uzarsa sizlere ciğer ikram ederim hepinize iyi geziler
vay Tekin abi sen yaşıyonmu, canım abim sen ciğerleri hazırla şişe diz biz geliyoz
hatta çayıda koy ciğerin üstüne ıscak ıscak çay icerik
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Merhaba Tekin abi. Kahvaltıda ciğer yemeği özledik. Acilen bir gezi planı yapmak gerek Kozan'a. En kısa zamanda oradayız abi
Kozan- zamantı- aladağ .....
kozan- zamantı- aladağ..... meydan- karaisalı 1-2 1-2 kalkıyorrrrrr
ama bu hafta değil!!!!
lastiğinizi indiririm vallaa...
nöbet dolayısıyla bu pazar yokum ama haftaya pazar en güzel virajlarda buluşmak dileğiyle....
gezi güzel ve zevkli idi. ağustos ayından bu yana birlikte olamadığım arkadaşlarımla yol yapmak ayrı bir keyifti. herkesi çok özlemişim.
Erhan'ın dediği rotayı yapmayı öneriyorum. 2 hafta sonraki gezi rotamız bu olsun. Erhan yolun oldukça keyifli olduğunu gezi sırasında söylemişti. Bir gidip görelim derim. Görüşleri Adana MT bölümüne bekliyorum.
bu pazar gezi var mı bilmiom ama hava durumu hiç iyi şeyler demio
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
güzel gezi olmus bende adananın ceyhan ilçesınde yaşıyorum motoru alınca allah izin verirse aranıza katılablirm teşekürler
güzel gezi olmuşş
[B]seviyk tama yorum!!!![/B] [B][COLOR="Red"]GAZİANTEP MT[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)