çok güzel bir gezi olmuş arkadaşlara kadirliden selamlar.
çok güzel bir gezi olmuş arkadaşlara kadirliden selamlar.
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
Çok güzel bi gezi olmuş emeğinize ve yüreğinize sağlık arkadaşlarrımm
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
güzel bir gezi olmuşşş....paylaşım için teşekkürlerrr.....
kazasız belasız keyifli sürüşlerrr....
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
benim içinde çok güzel oldu her ne kadar eve sabah 04:00 te girsemde buna değdi doğrusu şanlıurfadan selamlar haftaya otobüs biletimi aldım bu defa mersin tarafını gezelim
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
hasan teşekkür ederiz.
önümüzdeki hafta programını bence şimdiden oluşturalım.
hava kötü olursa erteleriz.
hava süperdi,ekip süperdi,manzaralar da öyle.çok keyifliydi.hasan-sezen ikilisine emekleri ve fotolar için teşekkür ederim.iyi dileklerde bulunan arkadaşlarımızı da aramızda görmek isteriz.hepinize sevgilerimle.
Sucukları görünce içim eridi : ) Çok güzel gezi olmuş, Paylaşım için teşekkürler.
İki Satırlık Adamları, Musallat Ettik Ömrümüze..
gerçekten cok güzel gezi olmuş herkesin emeğine sağlık... motorumdaki sorundan dolayı gelemediğim için cok üzüldüm dogrusu.. yoksa pozantı otobanı benim 100'lük elite'in sesini unutmamıştır daha inşallah diğer gezilere....
AHMET NR abi İyi asılmışsın gaz'a güzergah değişmiş ya..
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
belli deyilmi yani,ben görür görmez anladım
(anlayan anladı)
pardon geziyi unuttuk.
çok güzel gezi olmuş arkadaşlar,paylaşım için teşekkürler.üşümedinizmi,şehrin içinde benim bacaklarım donuyor.
sn.modum hasan plakan çok güzel,ben kendi ismimden fedakarlık yapamadım fırçamı yedim.
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
abi gelecem diyorsun gelmiyorsun,gözümüzü yollarda bırakıyorsun.
abi her zaman beklerim,geleceğin zaman bi alo dersen işimi ayarlarım,anlarsın fabrika amelesi durumları
adananın herbi yerini gezeriz
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Her zaman ki gibi çok güzel ve bensiz eksik bir gezi olmuş )
İş iŞ İŞ.. uzun süredir görüşemiyoruz inşallah en kısa sürede görüşürüz...
Bendeki birkaç foto...
Gruba yeni katılan Niyazi arkadaşımız. Motoru çok bakımlı maşallah. Allah kaza bela vermesin.
Veyis Hocam buyrun fotolar.
Huzur kahvesi, çayı çok güzeldi. Huzur verdi bizlere.
Çamardı'nın yakışıklıları.
Hasan sağ ayağını geride unutmuş, Bora Abi dizlikleri düzeltiyor, Erhan da kavgaya gider gibi.. güzel bi kare olmuş
Geziye katılan tüm arkadaşlara selam, katılamayan arkadaşlarımızla da diğer gezilerde görüşmek dileğiyle.
Yolculuk etmek bezen varmaktan daha iyidir.
Paylaşım için sağolun. Yine güzel bir gezi ortaya çıkmış...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
YENİ FOTOLAR HARİKA paylaşım için tişkürler
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkürler. Uzun zamandır böyle güzel bir organizasyon yapamamıştık. Çok güzel bir gezi oldu.
@fevri Fotoğraflar çok güzel dostum. Ellerine sağlık.
@motos Bu hafta sonu için söz veremiyorum. Bazı işlerim var malesef. Ama arkadaşlar isterse bir organizasyon yapalım beraber gidilir gene.
@demirgürsel Dostum aslında plaka Suzuki 'nin SZ si idi ama motoru aldıktan sonra Sezen'le tanışınca Sezen'in SZ si oldu. Seviyorum onu
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
güzel gezi olmuş bizde bi pozantı yapıp güzel bi kahvaltı yaptık
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)