[MT İZMİR] 9/02/2008 BOTUMUZ DONDU GEZİSİ forrap/apv 41
Reklamlar
-
Reklamlar
-
alp abi sizi gerçekten öldürecek =)) harika olmuş yağmurda fenaydı bugün ama size koymamış maşallah.. resimler için çok sağol abi.. yumurtalaar salepleeer yarasın afiyet olsun
-
vaay bizim o taraflara gitmişsiniz,öğleden sonra olsaydı birde haberim olsaydı bende gelebilirdim,neyse bu organizasyona katılırım bende inşallah
-
-
PHAETONW12 adlı üyeden alıntı
vaay bizim o taraflara gitmişsiniz,öğleden sonra olsaydı birde haberim olsaydı bende gelebilirdim,neyse bu organizasyona katılırım bende inşallah
mustafa tüm gün senden bahsettik zaten sana oralardan çamur peyniri bile alacaktım fakat motorun çantası yoktu benden alacaklısın yakında gideceğiz sende aramızda olursan HACIBABAnın köftesinden yeriz
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
APV41 adlı üyeden alıntı
mustafa tüm gün senden bahsettik zaten sana oralardan çamur peyniri bile alacaktım fakat motorun çantası yoktu benden alacaklısın yakında gideceğiz sende aramızda olursan HACIBABAnın köftesinden yeriz
inşallah abi,müsait olursam çok isterim
-
saygı bizden abicim,
su kesintisin ardından dünki toplantıda da yeterli sıvıyı alamadınız galiba, hava tahminlerini alıp suyu görünce öyle çıkmışsınızdır siz
-
her şey sizin için mustafa izmire gelen ana su kaynaklarını araştırdık ilerisi için neler yapılabilir ona baktık bu değirmenin suyu nereden geliyor diyenlere hazır cevabımız olsun istedik herşey İZMİR MT için herşey sizin için varlığım MT ye armağan olsun AMİN ( çok mu gaza geldim acaba yada yağmur,sağanak beni bozdu sağanak deyince neden benim aklıma hemen alp geliyor ) alp beni öldürecek biz asıl ihtiyar sucuk resimlerini görünce ne yapacak diye çok güldük bu gün gelsin bakalım ne olacak sucuğun yağına batırdık ekmeği hiç ziyan etmedik
CENGOMOTO
-
abi yalnız mekana bayıldım, çok güzel görünüyor
-
GKN adlı üyeden alıntı
gel gökhanım seni orada misafir edelim baharda senin beğendiğin mekan olsun
CENGOMOTO
-
GKN adlı üyeden alıntı
bendende aynısı, ayrıca sigaralar yağmur suyuyla dezenfekte edilmiş hijyene önem gösteren tiryakileri severim özellikle onlardan otlanmaya çalışırım
-
APV41 adlı üyeden alıntı
gel gökhanım seni orada misafir edelim baharda senin beğendiğin mekan olsun
inşallah abim, yaza doğru mutlaka ordayız
-
NEEEEE bensiz ha alacağınız olsun ben evde kaldım diye hayıflanıp alçıyı sökeyim , siz habersiz gezi yapın . Olacak şeymi bu , Cengiz alp-tunay sizi affetmem için çare düşünün. benden söylemesi
-
Güzel bir gezi dicem ama olumsuz havadan etkilenmişsiniz alp tunayla kardeşmişiz? Kawalarda klas durmus fotolarda.500cc güzel yahu
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
cengiz abi ellerinize saglık
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
-
gureli adlı üyeden alıntı
NEEEEE bensiz ha alacağınız olsun ben evde kaldım diye hayıflanıp alçıyı sökeyim , siz habersiz gezi yapın . Olacak şeymi bu , Cengiz alp-tunay sizi affetmem için çare düşünün. benden söylemesi
yapma be rahmi amca alp yok biz tuncerle mustafa ( karmaçoma) ve alperin motoru çaldık garajdan kaçtık yanlız ikimizdik ve tuncer yönetim adına motorlara el koydu sefer görev emri çıkardı bir günlük boşunamı alper beni öldürecek diye bağırıyorum yıkamış motoru tertemiz saklamış garaja biz çaldık ( pardon) göreve çıktık sefer görev emri ile
belo adlı üyeden alıntı
cengiz abi ellerinize saglık
sağol kardeşim sizin ekipte kaçmış galiba bu gün bir yerlere
CENGOMOTO
-
Keyfe diyecek yok valla
Müdürün olduğu yerde hep ikram mı var, hımmm
Bizde gezmiş olduk sayenizde..
Tuncer bey temkinli gelmiş
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
-
Moderatör (forrap)
Abi süpersin Eklemişsin hemen fotoları...
Paramız yok,araba alamıyoruz ve motorla gitmek zorundayız gideceğimiz yere evet ne var bunda
Yoldan geçen bütün arabaların içindekiler eminim bunu düşünüyorlardı bizim için,Allah bunlara araba alacak parayı versin diyenler bile vardır eminim,bakışlarda hissettim bunu Sanki gitmek zorunda olduğumuz bir yere,arabamız olmadığı için motorla ıslana ıslana gidiyormuşuz gibi bakıyorlardı
Para var da akıl konusunda emin değilim
Kızım olsa motorcuya vermezdim heralde zaten
200 km lik her anı yağmur ve ıslaklık dolu,her anı atraksiyon kaynayan geziyi sağ salim kazasız belasız atlattık Aslında bu gezi 400-500 km yi bulurdu ancak gerek yağmur(ki hiç durmadan) gerekse başka nedenlerden ötürü 200 km yol yapabilmiş olmak bile gayet güzel
Cengiz abi yol arkadaşlığın için teşekkürler
Karmacoma ve Alp_Tunay a motorsal destekleri için teşekkürler
Bu gittiğimiz yerlerde para alınmaması olayı sık olur oldu abi Bundan sonra taktik belli zaten,sen gidip bu adamın büyük bi grubu var dersin,bende kasıntı pozlar verip adama buraya daha sonra geleceğiz derim tamam işte beleşe geldi herşey Şaka bir yana,çok sıcak bir mekandı(soba tüttünce soğudu biraz tabi ),işletmeciler de oldukça iyiler..
Sabah yediğimiz sucuklu kaşarlı yumurta da akşama kadar tuttu hakikaten Arada yapabiliriz orada birşeyler zaten,mekan test edildi,uygundur..
PHAETONW12,bu gün baya çınlattık kulağınıAma kötü bişey demedik Başka zaman tekrar gideriz umarım oraya hep beraber
Yağmur çamur farketmez,MT İzmir liler affetmez diyip yazıma burada noktayı koymak istiyorum...
-
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
-
bu işi bir günde karda yapmak lazım diyeceğim ama zaten torbalı-kısıkköy arasında yağan sulu kardı ikili drift yaptık
CENGOMOTO
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler