alp tunay daha öldürmemis mi apv yi? tirsak adam agzini bile acamaz o...
alp tunay daha öldürmemis mi apv yi? tirsak adam agzini bile acamaz o...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
sabah sabah nasıl içim gitti. Sucuklu yumurta sınırsız çay off diyorum ya
abi süper bir gezi olmuş, fakat mekanın tam adresini verirseniz çok memnun olurum yer süper, tabi sizde süpersiniz.
gittik gördük beğendik bu değirmen şelale güzel bir mekanmış havalar güzelleşsin topluca bi gideriz artıkın...
hüç güzel olmamış ayrıca sizleri şiddetle kınıyorum ve yetkililerden bu topiğin kilitlenmesini istiyorum bune kardeşim ayıp değilmi koca koca adamlar. sucukulu yumurtaymış ta sahlepmişmişte ördek varmış ta şelaleye tırmanmaya çalışıyomuş bizene ne yapalım yani gittiniz gördünüz geldiniz bu kadar anlatmaya ne gerek var hem nedemişler yediğiniz içtiğiniz sizin olsun bize gördükleriniz anlatın... Kaldıki anlatmayın onuda giden var gidemeyen var ayıp ayıp
biz sorumlu bir arkadaşlık örneği gösterip sizleri de çağırdık tarık bey ancak siz yok ybr grip oldu yok haftada bi günü var dinlensin motorum fln gibi bahanelerle bizleri yalnız bıraktınız. teeesüf ve eseff...
evden izin alamamıştır tarık tr ebuş cam sildirmiş bulaşık yıkatmıştır
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
tuncer değmezmiydi evden kaçmaya ama,neydi tiredeki o kızlar öyle sarışın ruslar esmer moldovalılar boşunamı gitti oraya karma ile kolpa
CENGOMOTO
Abi burada yazmasaydın da sadece dördümüzün arasında kalsaydı konu olmazmıydı
Şimdi bütün MT İzmir in erkekleri gidecek,olmaz ki
Bu arada kızlar bana geldi,sende sebeplendin bi kaçıyla hee iyisin hadi
Aaaaaa Miss Kolpa da onlinemış
boşunamı yazdık bunları gördük herhalde
CENGOMOTO
Matarama Su Ko yu gördük abi,selamı vardı sana
Japon hatunları sorma zaten,çok çekingenler (özellikle gözleri) ama biz onları sıcak kanlılığımızla etkiledik,sayıları 20 kadardı Moldovalılar çok vaktimizi aldı,o yüzden japonlarla daha az ilgilenebildik..
hele o kırmızı saçlı olanla irice olan neydi öyle neredeyse yiyecektik tatlı yememiş olsaydık kesin yerdik grup halinde gidince yiyelim birer tane
CENGOMOTO
gerçekten botunuz donmuş sankim biraz
valla şimdi midemden gelen sesleri bastırmak için heran mutfaga dogru yönelebilirim ((: şahane resimler .... güzel kaçamak olmuş
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)