resimler için teşekkürler.
resimler için teşekkürler.
abiler abartmayın yav. ne rutubeti?
hava hafiften nemliymiş sadece...
o sahanda pişmiş malzeme burada olaydı da, nasıl yenirmiş göstereydim cümle aleme...
afiyetler olsun...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Biz o sahandaki nesnenin nasıl yeneceğini senin yerine de gösterdik Gurzan
Ekmeği bana bana,kara biberli,pul biberli..
Hava değil ama bir kaç yerimiz nemliydi Eldivendeki nemleri sıktığımda yaklaşık 20 litre su çıktı mesela,Allah ın işi işte
Teşekkürler
abi alptunay beni öldürecek diyodun, yok ortada..
kendinimi intihar etti
GKN MOTORS
daha motoru ve çamurunu görmedi izmire dönsün asıl o zaman ben kaybolacağım bir süre afrikadaki açları ziyaret edeceğim himalayalardaki tapınaktaki amcamı ziyarete gideceğim kuzey kutbundaki buzların erime durumunu gözden geçireceğim eğer alp geldiğinde burada olursam kesin uzun bir süre ortopedik rahatsızlıktan yada zührevi hastalıktan hastanede yatarım
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Vah kızııım benim...Ne yapmışlaarrrrr..... Kıydılarmı kızıma....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
alp abi nası olduda kulakların çınlamadı senın kızı alıp kaçırmışlar abi =)) önümüzdeki toplantıda motor yıkama öncelikli herhalde =))))
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
izmir mt de gezmiş zaten sitede belli başlı ekip geziyor gerisi cafe köşelerinde nargile keyfi yapıyor helal olsun size izmir mt tekeriniz dert görmesin
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
CENGOMOTO
Olmadı öyle sponsorlarımız bizim...
benim hiç sponsorum olmadı biliyor muusun aabii
Güzel güzel gezilmiş, çay salep içilmiş, daha ne olsun yahu... Ben de isterdim motosiklet üzerinde ıslanmayı...
...Sergerdan...
yine MT İZMİR farkı yağmur kar demeden hafta sonu devriyesi atılmışşş....
helal olsun sizeee.....
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
Sinirim geçsin bir yazı yazıcam......
sucuklu yumurta güzel gözüküyor canım çek ti bak
özgür adam:
Haftaya sucuk ve kahvaltı sizden.. O zaman geçer belki sinirim....
senin istediğin mangal olsun, ne zamandır mangal yapmamıştık bu hafta balık yapalım bari mangalda BENDENSİN şişeleri sen al yeşilliklerle beraber getirirsin
CENGOMOTO
yukardaki cümle kafama takıldı sabah kolpa ile bi gidip test edelim dedik,
motora atladım salçuğa çevirdim yünümü, vitese atıyom kendi boşa atıyo, gaz veriyom teker geri dönüyo, sudan tırsmış kedi gibi tırsmış ve farını bükmüş melul melul bana bakıyodu sıpa, ama oraya gidilmesi ve mekanın test edilmesi gerekiyodu,
bizde yönümüzü 180 derece terse çevirip kemalpaşaya gittik ve arkadan torbalı üzerinden dolanarak motoru kandırıp sözkonusu mekana gittik, garibim baktı yine aynı yere gelmiş, kandırdım sıpayı
mekanda saleplerimizi içtik, canlı balıklarla, her ebatta köpeçiklerle, kazlarla 700 yıllık çeviz ağacıyla tanıştık, kalkarken bütün gayretlerimize rağmen hesap ödeyemedik walla.
kolpa ile yaptığımız yol raporumuz = kemalpaşa, torbalı, resimlerdeki mekan, selçuk, ahmetbeyli, menderes, izmir. resim yok topikde yok bilgilerinize arz edilir.
tüh be adamlarla anlaşmıştık bizden sonra gelen ilk motorculardan tüm hesabı alacaktı sizde kurtuldunuz desene tatlı yedinizmi bari ( bu sistem iyi tuttu 2 şerli grup halinde gidelim )
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)