Bu Adama Saygı Duyarım Diyecek Başka Bişe Yok.
Bu Adama Saygı Duyarım Diyecek Başka Bişe Yok.
yok artik dedim o derece yani.
First Day Of My Life
Mükemmel.......
qercekten cok güzeL bi gezi.
acaba su anda dewam ediyormu yoksa bitti mi?
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
Geziyi yapan abiyi tebrik ediyor ve hayretle 1 buçuk saattir okuyorum.
Oha yani
Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
helal olsun
GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL GEZİ OLMUŞ EMEGİNİZE SAĞLIK
bu topigi belli 5 inci okuyuşum her defasında ayrı bir zevk alıyorum bakarken
tek kelimeyle yürekli cesaretli harika bir şey
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
Ben İstanbul'dan Adana'ya gitmeye cesaret etmeye çalışıyorum. Adamların yaptığına bak yahu. Saygıyla selamlıyorum, helal olsun.
Birşey daha Emrah Ablak bizim eskiden penguende okuduğumuz Emrah Ablak mı? Benziyor da..
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
Çok ama Çok güzel bir gezi adamdaki cesarete bakın helal olsun
abi büyülendim ya bu cesaretine hayran oldum herkezin harcı değil bu muhtesem gezi ya hiçmi sıkılmadın ama gerçekten çok muhteşem bi gezi olmuş inşallah banada nasib olur böyle muhteşem bi gezi
ya ne iş yapıyosun daha gençsin böyle gezileri genelde emekliler yapar
Kelimeler kifayetsiz kaldı. Paylaştığınız için çok teşekkürler.
Ride the wild wind
sanki ben de gitmiş gibi oldum geceleri naparım gibi endişelere kapıldım vallahi helal olsun adama keşke emrah da gidebilseymiş hem yanlız olmazmış hemde 2 kişi daha eğlenceli olurmuş :D bizde gezi diye sabah gidip akşam olmadan geliyoruz :D
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
gezi çok güzel fakat bu işe emek veren arkadaşların bu topikten haberi olmaması üzücü bence emeğe saygılı olmalıyız
cbf 150, son derece haklısın bu basit bir hafta sonu gezisi ve fotoğrafları değil, ciddi bir emek.Yayımlamadan önce iznini almak gerekirdi diye sana katılıyorum.
Yine de hayalimdeki ve 3-4 yıl sonra gerçekleştirmeyi planladığım rotayı önceden görmüş olmak çok güzel
Bu turu gerçekleştiren kardeş/lerimizi yürekten tebrik ediyorum
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Boş boş konuşup topici kirletmezseniz okuyacak diğer kişilere daha faydalı olmuş olursunu. O kişilerin haberinin olmadığını siz nereden biliyorsunuz sorusuna verecek bir cevabınız varmı? O kişileri tanıyormusunuz? Beni tanıyormusunuz? Derdiniz ne siin durup dururken polemik oluşturuyorsunuz.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
muhteşem bir gezi olmuş..pardon seyahat diyeyim...valla ben motora değilde kendime güvenip oralara gidemem heralde
Bu gezi bittimi? En son okuduğumda 6 ay falan sürecek deniyordu.7.etaptan sonra neler oldu? Sanki geziyi yapan arkadaşı Türkiye de bir motosiklet festivalinde gördüm.
ilk sayfayı okumam 1.5 saatımı aldı masallahhh allah tekerlerıne zarar vemesın
carpe diem
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)