Harbitürk, hayırdır bu sarı ceketli arkadaşın başına kötü bişey gelmedi dimi .. Serinin devamı nerde.. Yoksa senmi artık taşımıyosun foruma ?
Harbitürk, hayırdır bu sarı ceketli arkadaşın başına kötü bişey gelmedi dimi .. Serinin devamı nerde.. Yoksa senmi artık taşımıyosun foruma ?
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
Yok o arkadaş gayet iyi ve yoluna devam ediyor sadece ben taşımadım o kadar.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Muhtesem bir gezi....Tebrikler.....
Bu olay geziyi felan aşmış zaten...Tamamen National Geopraphic Belgeseli olmuş.
Bence bu kesinlikle TV de felan yayınlanmalı.
Helal olsun arkadaşlara cesaretlerinden dolayı.
harikaymıs yaa harbiden adam kafasına koymus gidicem dire kutlamak için yapıcak bişi yok
[COLOR="Blue"][b]Biz Gökyüzüne İnanırız Sun-roof'a Değil[/B][/COLOR]::puro::
sarı ceketliler doğru karar hatta çine motosikletle deil uçakla geçicek bunuda söylemek isterim o adamın dedi şeylerde doğru verdiği nickte hersey var ve o grubun üyesi bi adamın gezdiği gezidir bu adamı kötüledin ama adam haklı
[COLOR="Red"]RÜZGARI RUHUNDA HİSSET....![/COLOR]
En son motorunun elektrik kabloları tamamen yanmıştı. Ama tamir etmiş sanırım.
ALINTI:
Gunler suren yagmur, eskiyen baglantilar, onceki sahibinin 10 amperlik sigorta yerine 15 amperlik takmasi, ustuste gelince hepsi yaniyodu Kuheylan az daha, Lucas` la (Berlin `li motorcu) hemen hizli davranip sondurduk onu, problemi bulup giderdim, olmasi gereken sigortayi taktim ve kablolari yalittim. Arkadaki buyuk deligi de kalin sambrelle yamadim, hersey yolunda simdilik. Istanbul` a donunce iyi bi bakim cekicem ona.
ALINTI
Sibop ayarı:mrgreen:
Arkadaşları tebrik ediyorum çok zorlu bir yolculuk olmuş;ancak gezilen görülen yerler buna değer;Dilerim birgün banada böyle bir gezi nasip olur diyecektim ancak bu bencillik olur.İnşallah tüm motorsiklet severlere nasip olur,hiç olmazsa ömürde birkez.
işte bu hayatın anlamı,tablo gibi resimler,masal gibi mekanlar,gerçekten müthiş ya imrenmemek elde değil :(
harikaydı oralara ben gidip geldim
helal olsun be..
[B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]
bir gezi ancak bu kadar güzel olabilir...
emeğinize sağlık...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
harbitürk ALLAH snn müstehakını versin yaklasan en baba dahiliye sınavına calısacakken baslıgı gördüm bi bakıyım dedim tam 1,5 saatimi aldı ama asıl kızdıgım birileri bnm hayalimi bnden önce yapmıs olsun abi bnde bu iki bedevinin yol haritasını kullanırım. gercekten muhtesem paylasım için tesekkürler...
Bu arkadaşın son durumu nedir? Geziye devam ediyormu? Şuan nerede? Bilen varmı?
geziye devam ediyor
facebook taki profiline fotografları ekliyor, attila musluoglu,
başka forumlarda yazıldığı için ismini vermem yanlış olmaz sanırım
biraz deli bir tipi var en fazla dayak yerim diye tahmin ediyorum
söylenecek bir kelime bulamadım.Çok güzel ...
AB RH (+) 506 357 7316
http://www.facebook.com/vatandogukan
https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat
şu an erzurumda, sağ salim geliyor
Motosikletçilik adına eli sıkılası biri.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
guzel bır gezı olmuş herkesi kutlarım
işte gezi budur o arkadaşları kutlarım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)