harıka bir gezi bende irana gitmeyi planlıyordum bana cesaret verdi özgürlük bu olsa gerek
harıka bir gezi bende irana gitmeyi planlıyordum bana cesaret verdi özgürlük bu olsa gerek
gül bahçesine girenler gül olmasalarda gül kokarlar ( SUZUKİ --- KATANA )
gezinin tamamı Attila Musluoglu oğlunun facebook pforilinde var bende baktım hatta msj atıp tebrik ettim kendisini
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
tek kelimeyle muhteşem.bu arkadaşları yürekten kutluyorum.inşallah bize de nasip olur böylesine muhteşem bir gezi.
lan o neydı le cocugun seyını kız gorup guluooo koptum orda hahahahaha =))=)) ve merak ettıgım bu adamlar kac bın ytl harcadı acaba yolda benzınıydı suyuydu harcamalarıydı yuhh beaa=))=)) vee aşırı en cok hoşuma giden çin resimleriydiii hayatımda en cok gıtmek ıstedıgım yer japonyaaaa ama süper olmuş tebrık edıyorum valla harıka superrr...
amca aşmış valla..doğuda ülke bırakmamış..
ne macera ama...
Geziye katılan motorlara dikkatinizi çekmek istiyorum:
ENDUROOOOOOO
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Gurk! (Sesim ve soluğum kesildi)
Free Motorcycle Team
Helal olsun.Çok güzel bir gezi olmuş.Allah hepimize nasip etsin.
Fotoğraflara bakarken, yazıları okurken bile çok etkilendim, kimbilir Atilla ve Emrah gezerlerken neler hissetmişlerdir. Devamını bekliyoruz teşekkürler...
Harika bişey bu. Böyle birşeyi yapmak çok güzel olmalı, yaşamak lazım.
Paylaşım için teşekkürler. Geziyi gerçekleştirenlere de helal olsun...
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
pür dikkat ve çenem masaya çarpmış vaziyette, her bir kelimesini hayranlıkla okuduğum bir serüven. ne desem boş, gidip yüzümü yıkayıp ayılayım...
Süper bir gezi olmuş buraya eklediğin için ellerine sağlık heyecan içerisinde devamını bekliyoruz
Ya böyle bir yürek cesaret kimde var,aman allahım ne müthiş yerler okurken bile insanın içi tuhaf oluyor devamını sabırsızlıkla bekliyoruz harbitürk kardeşim alın tı da olsa sonuçda orijin africa ya bende hastayım çok kaslı duruyor
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Süper ötesi bir gezi.Acaba dil olayını nasıl çözmüş?Çünkü şimdiye kadar bile bir çok dil kullanılan bölgelere gitti.
dün okumuştum bu geziyi bu kış günü cin malı motoruma binip başıma alıp gidesim geldi.
aazım açık kalakaldım...pesss...bende 125 zen ile çıkçam karar werdim... ama istanbul edirne keşan tekirdağ çanakkale bandırma bursa yalowa adapazarı izmit istanbul... awrupa sayılır oralarda
bu arada HELAL OLSUN...
ilk mesajı alıntı yapıp cewap weren arkadaşa da ayrıca pes...resimlere 2. kez baktım
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
çok fenaaaaaaaaaa (: çok güzel yaa nasıl hoşuma gitti .. abi çalşmaktan fırsat olmuyo ama çook gezicem bende çokk kısmetse ((:
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
zaman ve para sıkıntısı bir çok arkadaşımızı bağladığı gibi beni de bağlıyorr inşallah bir gün bende çıkarım böyle bir geziye benim kafamdaki gezide doğu avrupa üzerinden isveçin kuzeyine kadar gitmek kısmet olur inşallah bir gün
maşrabamız küçükse deryayı suçlamaya hakkımız yoktur
Tek kelimeyle müthiş bir gezi olmuş..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)