fazla soze gerek yok gezı budur
fazla soze gerek yok gezı budur
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
Devamı var arkadaşlar
Yazının başında da yazıldığı gibi bu gezi 6 ay 27.000 km
Oyle kolay bitmez
Bölümler halinde aldım ama henüz devamı yok elime geçer geçmez ekleyeceğim
Ozamana kadar sizde benim gibi yapın tekrar tekrar okuyun
mükemmel gezi olmuş,, tebrik ediyorum geziyi yapanları,, büyük bi cesaret ,,
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
Tam 1.5 saatimi aldı ilk sayfa..... Ama çok güzel... Yapanın yüreğine sağlık..Tebrik ederim canı gönülden....
Ayrıca paylaşan arkadaşı emeğine de teşekkür....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
çok müthiş bi gezi ve yorumlar. herkese nasip olmaz böyle bir gezi
Süper,onnumara,fevkalede,harikulade,müthiş,dehşet, wonderful,very very wonderful...... benden bu kadar....
Olmıyacak bı gezi cesaretin %100 yaptığı bi gezi geri donen arkadasın yerınde olmak isterdim ama ben geri donmezdim....
Hasan..
Adamlar aşmış.6ay yahu dilek olay.Askere gidenler bile geliyor 6 ayda Sağlam para lazım bu geziyi yapmak için.Haksızmıyım
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Valla çok güzel. Kalan bölümleride görmeyi istiyorum. Helal olsun. adam birde gittiği şehirlerin isimlerini motorun yan çantasının üzerine not ediyor. Burdanda geçmişler donmuşlar yazık valla... İsteyen herkese böyle uzun gezmek nasip olur inşallah. Özellikle Kazakistana da gitmelerini taktir ettim. Gezi başlı başına bir eser zaten... Gece gece beni bilgisayara kitledin HarbiTürk abi sen nerden buldun yaaavv bunu. Devamınıda isterik ona göre...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
çoq süper bişey bence konuşmaya bile gerek yoq resimler herşeyi anlatıyo tekerine sağlık
-C¤- Tuяki§h - ЯoMεO -C¤-
[MT]Eskişehir Ben GeLdimmm aranıza kabul ediomusunuz bni...
muhteşem bir gezi olmuş o serüvenin içinde olmak için çokşeyden vazgeçerdim helal olsun,gönilden tebrikler
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Bitmedi degil mi? Devami var degil mi?
Tek kelime ile buyulendim ya. Boyle bir seruveni yasamak hepimizin hakki.
Arkadaslari tebrik ediyorum. Super bir gezi olmus.
= = = Be Aprilia racer! = = =
Muhteşem,olağanüstü, inanılmaz...Kelimeler yetersiz.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
özgürlük bu olsa gerek...
gördüklerime inanamadım yaa süper bişi yemın edıyorum hayatım boyunca yapamıcagım birsey canı gönülden tebrik ediyorum arkadasları.. harika olmuş...
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Müthiş bi organizasyon.Haaaaarika.Başka ne denilebilir ki...
Paylaşım için verdiğiniz emeğe teşekkürler
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Gezi demek heralde biraz küçük kalır bunun yanında, muhteşem olmuş.Paylaşım için sağol...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
bu ne boyle valla buyuk cesaret ne diyim 6 ay super birsey ama tek basina cok buyuk cesaret ister ilerde olursa torunlarina anlatacak cilgin bir hikayesi olcak :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
paylaşım için sağol.Okumadım çok uzun olduğu için. Merak edenler Attila Mustuoğlunun facebook profilinden de geziyi takip edebilirler. Emrah abi hindistandan vize alamadığı için geri dönmek zorunda kaldı.Ama kafaya koymuş motoru satıp uçakla gidicem ordan bi motor alıcam dio
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
MUHTEŞEM !! Budur budur budur Bir gün böyle bir şey yaptığımda gerçekten yaşadığımın farkına varacağım
DEVAM DEVAM DEVAMII nerde??? bekletme bizi
all you need is love
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)