6000$ + Zaman + Teknik bilgi + Yabancı dil
6000$ + Zaman + Teknik bilgi + Yabancı dil
Korkarak yaşıyorsan eğer sende hayatı seyredenlerdensin..
geziyi okumam 2 saatimi aldı. mükemmel bişey yav. fakat devamı nerde ki? yada hangi siteden aldınız ordan devam edelim okumaya.
Dikkat! Motosiklette nikotin vardır, bağımlılık yapar! :bounce:
süper geziymiş yaw görmemişim ben bunu.
BU geziyi 3. defa okuyorum ve her seferinde ayrı keyif aldım güncellemek istedim bu geziyi görmeyen birileri varsa görsünlerde ufukları genişlesin.
Motorla 27.000 Km 'ye imza atan..
Atilla Muşluoğlu ve Emrah Ablak'ı kutluyorum..
Kelimelerle ifade edilemeyecek düzeyde başarılı bir
gezi yapmışlar..
Fotoğraflar, yorumlar, jest ve mimikler süper..
10 üzerinden YILDIZLI 10 puan......
NOT: Gezinin devamının fotoğrafları yok. Bulan veya gören olursa
bu topiğe eklemesini önemle hatırlatırım...
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
Sinan, valla istifa edip yollara düşesim geldi, resmen ağzım sulandı yahu
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
Bu topiğin oluşmasına büyük katkı sağlayan ''harbitürk'' e de ayrıca
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
Ne oldu geriye dönemedimi daha arkadaş?
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
geriye dönüp ne yapacak,1 numara helal olsun ah ulan ingilizcem yok.
Bu mükemmel ve belgesel nitelikli gezinin devamını görmek istiyoruz..
Haydi'' harbitürk ''
Teşekkürler için teşekkürederim arkadaşlar.
Ben uzun suredır bakmadım buraya sonuna kadar ekledıgımı sanıyordum.
Bu geziden sonra olanlar buraya yazmayacagım lezzeti kaçmasın.
Bi kontrol edeyım nerede kalmıs devamını ekleyecegım.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Gizli değil. Atilla Musluoğlu bunları facebookdan sarı ceketliler grubu adı altında paylaşıyordu. Ben resimleri ordan alıp imageshake yuklemişdim. Ordaki paylaşımı kaldırmış durumda. Netten arattıklarım içinde de bu gezinin devamı yok. Paylaşıma açmak istemediği için hiçbiryerde yok. ( ben bulamadım ) Tek bildiğim motosikleti Küheylanın çalındığı ve şu anda kızarkadaşının suzuki an125 i ile TR içinde gezdiği.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
''Harbitürk '' dost insan, sana teşekkürlerimi sunmuştum..
Bu gezinin devamını zamanında yayınlamadığın ve konuyu takip etmediğin
için ; bu kez'de sitemlerimi kabul buyur..
Yinede göz kulak ol kardeş..... Ben'de bir arama içine gireceğim..
Bu gezinin devamını bulan kişi/ler bu topiğe lütfen ekleme yapsınlar..
Vallahi bende cesaretlerini takdir ediyorum.Bende africa twin hastası olarak,motorunun çalındığına çok üzüldüm.Hırsızlık heryerde aynı,yüz karası,içim burkuldu resmen.Yazık çok yazık.
MOTOSİKLET AZGIN DUYGULARI GÖSTERME VE İNSANLARI RAHATSIZ ETME VASITASI DEĞİLDİR.
Uzun bir Belgesel tadında, bayağı yorucu ve zekli ama çok kültürel bir gezi olmuş, böylesini yapmak gerçektende zor.Tebrikler severek okudum.
merhaba, ben attila. blogumdan turun kalanını takip edebilirsiz, uzun yollar dilerim..
amusluoglu.blogspot.com
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)