İnanılmaz bir serüvendi benim için ( ki okurken) Bilemiyorum yaşasaydım böyle bir geziyi ne der ne hissederdim. Harika bir macera filmi izlemiş gibiyim (İndiana Jones ) Herşeyden önce cesaretlerinden dolayı tebrik ediyorum. Emeklerine sağlık. "Harbitürk" arkadaşa da zahmet edip bizimle paylaştığı için ayrıca teşekkürü bir borç biliyorum. Saygılar..
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
tek kelmeyle harikasınız
Tüylerim ürperdi...Yazacak birşey bulamadım açıkcası...Cesaretinizden etkilendim....En büyük hayallerimden birisidir orta asya gezisi....Mutlaka ama mutlaka sizin geçtiğiniz yerlerden bende geçicem motorla zamanı gelince (inşallah).....Paylaşım için teşekkürler
Güzel Gezi olmuş tüm motosiklet sürücülerinin hayali olan bir gezi...
Atilla Musluoğlu bu gezisine halen devam ediyor ,benimde başka bir sitede hayranlıkla izlediğim bir konudur bu ,fakat bu topikte bir bölümü alınarak yayınlanmış ..
Eğer bu gezinin tamamını bulabileceğim bir link varsa özelden atarsanız sevinirim.
Hayallere ulaşmanın yolu, rüyalardan uyanmaktır.
waaaaaaaaaaaay beeeeeeeeeee. süper walla dicek kelime bulamıyorum.
Ey Mehmed ! Ahmed-i Muhtar'ın Mucizeleriyle
Umarım Galip Olur Din Düşmanlarına Devletim "
F.S.M.HAN
BEN KAÇ KERE BU GEİYE BAKTIĞIMI BİLMİYORUM hatta öğrencilerimede gösterdim.
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
defalarca okudum bu gezi yazısını ve her seferinde yeniden aşık oldum... hayatımda 3 tane gzüel gzeyi hiç unutamam
1- kaburgalarım kırıldıktan sonra yataktan kalktığım gün yaptığım gezi
2- bir abimizin almanya-balkanlar-gürcistan-doğu karadenizden türkiye girişi ve alanyadaki evine olan günler süren ve her gün rapor ettiği gezi yazısı
3- ve bu mistik gezi...
en güzeli de yolda karşılaşılan motosikletçi dostluğu. acaba hangi araba birbirini başka bir ülkede görüp de ülkesine davet eder?
ben bu sevdamı seviyorum
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
ahhh ahh
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
işte budur .....tek şey lazım cesaret ve para
Biz yaşamıyoruz valllahi, sinirim bozuldu Neymiş; burdan(sahrayıcedit) Şile, Tekirdağ, Yalova... Helal olsun, herkese nasip olur inşallah bu tür geziler..
Ben gerçek olabileceğine inanmamıştım ne gezi dimi!
İnsanın ilmini ufkunu açıcak şahane bir gezi olmuş.. Tebrikler
Tekbir R1 No1 Denizli. .
nedim okumak bakmak bile uzun sürdü bu yolu yapmak ne kadar uzun düşünemiyorum ayrıca helal diyorum ya süper
gezi mükemmel darısı benim başıma
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)