harika bi gezi olmuş burcuuu kıskandım valla rece ne gidilir oralarda
harika bi gezi olmuş burcuuu kıskandım valla rece ne gidilir oralarda
kendimi bir an nöbetçi sazan hissettim BUnReCU sağol
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Bacım sen harbi delisin yaaa
Tubiş sen onu akıllımı biliyordun yenimi anladın daha burcu emınım cok eğlenmişsınızdir güzel gezi bu arada kız sen kilo almişsın galiba yoksa benmi yanliş görüyorum
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
çok güzel resimler ellerinize sağlık
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
güzel bi geziye benziyor,3hafta önce bizde gitmiştik ama motorsuzdu treking amaçlıydı
güzel gezi yapmışsınız. bu arada burcu kardeş sen sanırım motorsiklet satışı yapılan bir mağazada çalışıyorsun yaklaşık 2 ay falan oldu cumartesiden adanaya gelmiştim mersinden kadir abi(kuroscu01)lerle kros yapmak için- çalıştığın yere uğramıştım tam hyosung gv650 yi sorarken elektrikler kesilmişti belki hatırlarsın. mersin çevresindeki off-road a uygun yerleri bitirdik artık adanaya takılıyorum
tequ kardeşim ile geçtiğimiz ramazanda pizzacıda iftar yapmıştık. selamlar!
Bu pozun bizim içinde ne kadar anlamlı oldugunu bilemezsin
olmamış böyle karda kalmak benim çocuklara verseydin ordan geçerlerdi.
elinize sağlık.
çok güzel gezi yapmışsınız elinize sağlık sucuk kar cümbüş eğlence diz boyu bu hafta sonu adanadayım patlatım bir gezi daha hepberaber ne dersiniz özledim valla adana mt gezilerini
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Güzel başlık.
Ama kız kısmısı bence evde oturmalı, bebelerini büyütmeli. Ben bunu bilirim, bunu sölerim...
Üç boyoz bir kola
biliom cicim, Allah bi yastıkta kocatsın ikinizi
ya üşümemek için kat kat giydim ondandır
karter kısmından itibaren askıda kalıo, tekerler boşa dönüo, o durumda yapacak bişe yok
hatırladım kardeş
hatta pizzacıya gittiğinizi de söylemiştin,
bende sana o sıralar iş için istanbulda olduğumu, ondan gelemediğimi, tlf'la mekana bağlandığımı sölemiştim
belki hatırlarsın
sen etrafındaki kız kısmısını evde oturt, bebe büyütsünler, vs, vs...
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
ilk pozda ATV yi neden kartopuyla hedaf tahtası yaptın anlamadım...bu bir fantaaazi tabi saygı duyarım ...metalar sizi mutlu edebilir...ama ŞİDDET iyi bir şey değildir...acil psikoterapiye ihtiyacın var..maynak Burcu..
2.foto zaten herşeyi ispatlıyor...KArdanadama karşı bu yapılan hayın tacizi eshefle kınıyorum...Demek ki yılbaşındaki Taksim Tacizcilerini hemen ayıplamamak lazım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
harşka ve atv ile deişik bir gezi olmuş tebrikler sizlere buarada burcu senbayağı kilo almışın
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Gerçekten Harika Güzel bir gün olmuş sizin için )
[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]Dikkat Önemli Not : [COLOR="Blue"][/COLOR]Beyninizin Değerinde Kask Kullanın!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)