Siz karadenize gelinde enduro nası yapılır öğretelim... Benzin dahil masraflarınız da benden buyrun, hodri meydan....
Siz karadenize gelinde enduro nası yapılır öğretelim... Benzin dahil masraflarınız da benden buyrun, hodri meydan....
Her Lafa Verecek Cevabım Var, Ama Bir Lafa Bakarım Lafmı Diye, Birde Lafı Söyleyene Bakarım ADAM'mı Diye...
heh atlamış
Capo zaten az yakıyor da diğerlerini bilemeyeceğim
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
murat abiyi de al gel onun XT tamamda senin capoyu bilemem
Her Lafa Verecek Cevabım Var, Ama Bir Lafa Bakarım Lafmı Diye, Birde Lafı Söyleyene Bakarım ADAM'mı Diye...
Procum geziniz çok güzel olmuş,Ankaradaki günleri özledim buralarda.Ancak cyberm doğru söylemiş bu taraflara bir gezi ayarlayın.Samsun yakın Ankara ya.1Gün konaklamalı falan olabilir mesala.
Eski günler ne güzel gezerdik beypazarı filan.:(
bir şey değil rica ederiz ne demekTüm itirazlarıma rağmen beni yalnız bırakmayıp evime kadar eşlik eden atabaya ve autonomousa çok ama çok teşekkür ederim. Aynı şekilde bugün beni yalnız bırakmayan, yolda bana ve tüm abukluklarıma tahammül eden Alp ve SilentScreame de ayrıca minnetlerimi sunarım efendim.
"inandığın gibi yaşamazsan, yaşadığın gibi inanırsın"NE MUTLU, TÜRKÜM DİYENE
Çorum...Olur alacahöyük gezisi falan yapılabilir,endurocuların özellikle hoşuna gidebilir.Herkese de yakın 2,5 saat.
Caponun üzerine çamur sıçradı arabanın biri fena ısladı Onur ve Caposunu deposunu doldurduk Caonun ve devam yorum ları siz yapın sadece fotoları yolluyorum
Bundan sonraki yorumları ben yazacağım: Prometheus
Karlı ve buzlu yollardan geçerken fotoğraf çekelim dedik.
Motosiklet.NET'in kısaltmasını dağlara yazdık Yazarken elim çok üşüdü ama.
Güneye bakan kısımlar erimiş şekildeki gibi.
Bize enteresan gelen her yerde durduk ve fotoğraf çektik. Bu da ufak bir in. Cİddi bir heyelan tehlikesi vardı girişinde. İçeri girmeye çalışırken taşların altında kalabilirdik ama ne demişler; yüzme bilmesek ağaçta ne işimiz var
İnden ve tepeden farklı görüntüler motosikletlerimiz eşliğinde.
Dikey kadrajla çektiğim fotoğrafları düzeltmeyen Murat Abiye ayrıca tesüflerimi iletiyorum
Prometheus yorumladı
"inandığın gibi yaşamazsan, yaşadığın gibi inanırsın"NE MUTLU, TÜRKÜM DİYENE
Sen bir plan yaparsın artık.Kaynamasın arada.Muhtemel bir Tarih düşünürsen.
İstanbul otobanı gibi yol..Düzgün ve boş...Asıl gaza... Ne o adı endurocu...
Vursaydın karlara tepelere... teker bi çamur görseydi.....
Haaa 2 de bir konu başlığıyla oynama lem...Şaşırıyoz....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)