hımmmm güzel fotolar.. ayrıca bu topiğin anlamı benim için farklı eski çalışma arkadaşım özgürü de bir kez daha görmüş oldum.. öncelikle selamlar özgür..
gezi güzel olmuş..
kalın saalıcakla
hımmmm güzel fotolar.. ayrıca bu topiğin anlamı benim için farklı eski çalışma arkadaşım özgürü de bir kez daha görmüş oldum.. öncelikle selamlar özgür..
gezi güzel olmuş..
kalın saalıcakla
Arabada VOLVO , Motorda KYMCO... Kalite ve sağlamlıktan vazgeçmeyenler için..
Alp poz veriyor, Murat abi fotoğraf çekiyor, Özgür "heyoo" yapıyor..
autonomous abi aşkolsun. Ben geç falan kalmadım. Tam vaktinde ordaydım. Siz erken gittiyseniz benim suçum günahım ne? Bak üşenmedim katalog çektim sana resmen
Köfteler konusunda beklediğim performansı göstermedin Özgür'cüm. Kahvaltı yapıp gelmiş olmana bağlıyorum bunu
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
işte Alp manzara eşliğinde motorunu fotoğraflamak için hazırlıyor. Zaten fotoğrafını çekmekten başkada bir işe yaramıyor enduro dışındaki makinelerin
Burak ve Onur er 6 nın patlamış ama daha havası tamamen bitmemiş lastiği yaptırmak için yola koyuldular hemen
Seda karşıya geçti bizleri çekecek tabi bizde boş durmayıp onu çekiyoruz
sonrada sıra Özgür'de
İşte Alp'in yakışıklı makinesi. Bizzat kendisi çekti
Buda delimavi ve ben
Manzara güzel olunca fotğraflar çoğalıyor
Devamı var az sonra :D
"inandığın gibi yaşamazsan, yaşadığın gibi inanırsın"NE MUTLU, TÜRKÜM DİYENE
er6 ya üzüldüm yau
güzel gezi olmuş
imza eski bir motorcu arkadaşınız
seda sende renk takıntısı var!ankaraya gelirken ne kadar alakasız kıyafetim varsa onları giycem :D zaten mont gri,motor kırmızı mavi,kask mavi,eldiven siyah,beyaz pumaları da alırsam sen sinirden çatlarsın
slayer2694 canın sağ olsun be Burakcım. En kötü 5 metre ötende gezerim Şopar yaaaa
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
Hahah kankamın motorunu alırmısın hepsi benim planim lastige toplu igine sokmustum ahaha =) =) =)
Gezin bensiz Ankara MT pro toplayacam ankara MT yi istanbula =) =)
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
fitil gevşediği zaman hava kaçırır, gümlemeye kadar yolu var
fitili sokacam diye de lastiğin kordlarını kırmıştır muhtemelen ama yinede sen bilirsin, motor bende kalsa değiştirirdim lastik patlaması için spreyde vardı bende keşke onu verseydim ama nerdedir bilemiyorum
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)