Hatayda bukadar üyemiz varmıydı beeaa
Paylaşım için tşk. Gerçekten güzel bir buluşma olmuş
ooooo hatay MT sizi böyle görmek güzel kısmet olursa komşular o taraflara gelecegiz allah kısmet ederse.....
Gaziantep MT den selamlar
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
Ooooooooo kimler varmış yaaaa sadece ben yokum
Ya abi şu gezileri haftasonları düzenlermisiniz?
Hafta içi okuldayım katılamıyorum size
Ya şu 5. resimde sağda oturan abimiz antakya lee cooper mağazasının sahibi değilmi yoksa banamı öyle geliyor?
saygılar...
he bu arada sıtkı abi senin soyadın nedir sanki seni bir yerden çıkaracamm...
djelals Abi seni sanki reyhanlı da gördüm senin önceden cbf 500 ünmü vardı??
evet sonunda buluştuk çok güzel bir gün oldu herkeze çok teşekkürler!!!
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
çok güzel birliktelik arkadaşlar,hepinize selamlar
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum değerli abilerim ve kardeşlerim, inşallah bu kıvılcımın devamı gelir ve Hatay'da çığ gibi büyürüz.
Bizim için o kadar yolu kateden Sıtkı, Mithat, Celal Hasan(ve ailesine) Abilerime (size amca diyemem maşallah çakı gibisiniz ) & Emre kardeşime çok teşekkür ederim gelerek bizleri onurlandırdınız. İskenderun'da birlikte ev sahipliği yaptığımız arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim.
Allah izin verirse yarın veya çarşamba günü iadei ziyarete gelmeyi düşünüyorum bi çay ısmarlarsınız artık
ulaşamadığım ve gelemeyen hemşerilerim artık top sizde , ben her zaman burda değilim, haftaya okul açılıyor ama haftasonları davet sizden katılmak benden.
yorum yazan tüm MT dostlarınada teşekkür ederim.
hayırlı olsun arkadaşlar.havanın güzel olması buluşmaları da o derece güzelleştiriyor.ilerki günlerde devamını bekleriz.
Sorularına tek tek cevap vereyim İzzet.
1- Gezimiz zaten haftasonu, yani Pazar günüydü.
2- 5. resimde sağda oturan ağabeyin, Antakya Koton mağazasının sahibi Suat'tır. (Daha önce Yards'taydı)
3-Benim soyadım nickimde yazıyor.(Güven)
4-Djelals, (Celalettin hoca) Reyhanlı'da görev yapan Fransızca öğretmeni arkadaşımızdır.Daha önce Cbf 500 sahibiydi.(Bir bunu tutturmuşsun.)
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
emeğinize yüreğinize tekerinize sağlık.Gezi yapmak isteyen akdeniz bölgesine gelsin hafta sonu havalar burda hep böyle kıskanmayalım sizi gidi cafeciler sizi
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
ne yagmur ne kar ne dolu motorlu insan hayat dolu::fool::
helal size hatay mt döktürmüşünüz ilk buluşmada inşallah sık aralıklarla buluşmalarınız olması dileğiyle tekeriniz düz bassın rüzgarınız bol olsun.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
güzel bir buluşma ve toplantı olmuş
öğlen iadei ziyarete geleceğim antakyaya haberleşiriz.
Güzel bir tanışma toplantısı olmuş.
gelecek toplantıya bizede haber verirseniz katılmaya çalışırız.,aranızda sadece celal hocayla tanışma fırsatım oldu.Kadirliye bekleriz.selamlar.
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
airman, haber ederiz bidahaki toplantıya, sizleride görmek tanışmak isteriz tabiki.
güzel resimler ((: daha nice toplantılara inşallah ... kahvaltı sofrası öncesi ve sonrası ((: güzel bi durum olmuş fenaaaa hehhe ehe
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)