güzel bir gezi olmuş Aliağa tabelası dün dikkatimi hiç çekmedi birazdan yola çıkcam bakayım düzeltmişlermi,
kuzey-egeli
birilerinin devriye atması ne kadar güzel bizde içimizi çekerek resimleri manzarayı seyrediyoruz elerine sağlık güzel yapmışsın
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
ellerine saglık harika bir gezi olmuş teşekkurler
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
tebrik ederim,çok güzel gezmişsin,fotolar ve anlayım süper şu yıkamacıya birgün beraber gidelim,bende motoru güzelce yıkatayım dostum ,zira soğukta kendim yıkamaya çok üşeniyorum da
teşekkürler mustafa abi....tamam yıkamacı hakan abi benim komşum olur kendisi özel ilgileniyorrr.....
aslında yıkama fotolarını alper abiye nispet olsun die koydum oda birgün öle yıkatmışş bana gösterdi bide 7ytl. vermişşş....ha hayyy....
ben beşş liraya yıkatıyorummm.....
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
sen motoru yıkatıyorsun birde paramı veriyorsun ben yeni üyelere yıkatıyorum birde çay ısmarlatıyorum üstüne SEN YENİSİN GALİBA
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
abı supersın bende aksam 5e kadar uyudum mukkemmel gezmısın ıyıde yol yapmısın helal olsun sana...sen gez bızde burdan sadece yorum yazalım
ya helal olsun sana ne acayip bi yapın var tek başına okadar yol yapmak her babayiyidin harcı deil yani sıkılır insan tek başına gerçisen motorlada konuşmuşun tebrikler valla hayran kaldım
ne yagmur ne kar ne dolu motorlu insan hayat dolu::fool::
bütün resimlerine ve hikayene yani baktım, yakışır davutuma güzel gezmişsin.
motorun hakkını verdiğini jübile turunda da bi daha belli ettin.
paylaşım için teşekkürler güzel gezi olmuş eski günlerim geldi aklıma birden az gezmemiştim oralarda
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
Fotolar için çok teşekkürler.Ben de gitmiş gibi oldum.Emeğinden dolayı teşekkürler sunarım...
kumita45 yaw ne diyim
TEK KİŞİLİK TERAPİ yapmışsın acayip imrendim bee
en kısa zamanda bende çıkacam böle tek başıma
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
ewet abi üyelik tarihine baksana, sana göre baya yeniyimmm....bende birgün kıdemleneceğim ve motosikletimi yıkatmaya ve çaya para vermeyeceğim...
sen uyu bakalım bekir bende bu çocuk kilo aldı gibi geliyor bana diordum nedeni anlaşıldı.....
sen buna tek başına o kadar yolmu yapmışsın diyorsun bide şunu incelemeni tavsiye ederimmmm....bakalım ne diyeceksinnn....
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...oludannnn.html
ewet zaten manisalıyımmm....dikkat edin cezai ehliyetim yokturrr....
sağol mustafa abiii....harbi jübile gibi oldu bu gezi yawww...
eski günlerine geri döndürdüğüm ikinci kişii....teşekkürlerrr....
ne demek, aslında yanlız gezmedim, gördüğün gibi tüm MT ailesinide gezdirdimmm...
abi teşekkürlerrr....ara sıra tek gezip dediğin gibi terapi yapmanın zevkide bir başka....
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
ah şu motor biraz büyük olsa tuncerle beni görün siz ne TERAPİ yapacağız asıl o zaman sizin terapiye ihtiyacınız olacak allah biliyorda vermiyor yüzümüzü göresiniz daha diye
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)