bu hafta neredeyiz sayın MÜDÜRÜM
bu hafta neredeyiz sayın MÜDÜRÜM
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Benim bazı işlerim var abi
(En incesinden )
Siz nereye gidiyorsunuz,seçin beğenin valla ?
banlardan banmı beğenin diyon
biz kabamıyız, bizde ince ve nazik insanlarız ama
Can dostlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. düştüğüm zaman motoru kim götürecek diye bir ara düşündüm . Eğer Sabri ustanın oğlu gelemem işim var deseydi . o zaman sizlerden birine düşecekti bu iş . Başka güvenebileceğim kimse yoktu ama saolsun Mehmet usta hemen abi lafımı olur deyip geldi. saolsun. Hepiniz saolun Allah sizleri korusun . Amin
Neden yemezler abi
Modum yok modum yok,müdür var Forever müdür..
Mod iyi de um eki olayı sapıttırıyor,hele bir de u su uzarsa
O kadar inceysen senle takılayım tabi Ben seni böyle bilmezdim Gel bakiiim acık şöööle
Tabi ki biz gelicez abi aklına lafı mı olur,her zaman yapabileceğimiz ne olursa olsun yanındayız.Gecenin bir yarısı bile olsa koşup gelecek 50 deli buluruz sana
Allah ihtiyaç bırakmasın
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
ne iş müdürüm subaşındaki naneli şekerlerdenmi aldın sende, senlede kısa bi süre uzak duralım en iyisi. sanada bi lastik bağlasakmı
tunay ankara kaç km sen koşmaya başla istersen yada sana bundan alalım bir tane seninkinden hızlı kaçar
http://www.youtube.com/watch?v=ZNwmpLPhoHw
CENGOMOTO
helalin var forrapım... vallahi Allah sizi inandırsın motora binememekten motor kapı önünde çürüdü...yarın bizim eve götürecem...orda kalsın azıcık..
yaw bi de herşey bi yana sibirya soğukları geldi bea...mont pantolon kar etmediği gibi pantolonun içine kot bile giysem belli bir mesafeden sonra kar etmiyo...
As The Years Go Passing By...
en azından benim yokuşun sonunda sağlık ocağı var, bu adamın o şansıda yok
CENGOMOTO
Halaaa Trtarık ı bekliyoruz.... Seslenelim duyar belki....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Yeni okudum rahmi abi çook geçmiş olsun acil şifalar elimizden ne gelirse söylemen yeterli.
Dedemmmm yeni gördüm çok geçmiş olsun. içim bi tuhaf oldu okurken. aman diyeyim Rahmi abicim kendine dikkat et. üzerine çok basıpda zorlama. lazım o ayak da bize. Tekrardan geçmiş olsun. Semra ablama sevgiler.
En kısa zamanda gelecem ziyaretine.
Çok Geçmiş olsun ALLAH beterinden saklasın, rahmi amcama en içten dileklerimle acil şifalar
rahmi abicim çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum...
umarım birisi yüzünden olmamıştır yoksa eminim ayak nasıl olursa olsun bi karete, judo bişeyler yapardın...adama yazık olurdu
Yaw murat dedem diye diye beni bu hale getirdin Beklerim Muratcım
hayır birisi olsaydı, yarım ayak bile olsa yırtmaya çalışırdım .kazık fren yapınca durdum, durduğum yerde yattım, ayak motorun altında kalıdı.
saol Kolpa teşekkürler biliyorum.
teşekkürler Tarık çiçekler çok güzel
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)