Benim Öteki haftaya daha renkli bir planım var........ Çok ısrar ederseniz belki sizde gelebilirsiniz.....
Benim Öteki haftaya daha renkli bir planım var........ Çok ısrar ederseniz belki sizde gelebilirsiniz.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
çok isterse takılsın bize ona gezi konusunda ince detaylar öğretelim ( şömine,sucuk,çöp şiş,ayran,semaverde çay )
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Alıntı:
alp_tunay´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Alıntı:
alp_tunay´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Güzelim sen gel...Sana serbest.... Çengüüüz sabıkalı... Sen onu bırak bana takıl...
Alıntı:
APV41´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
çok isterse takılsın bize ona gezi konusunda ince detaylar öğretelim ( şömine,sucuk,çöp şiş,ayran,semaverde çay )
Neeee 3 silahşörler gerimi döndü
işte hepsi burada EFSANELER ÖLMEZ
CENGOMOTO
"EFSANELER SÜRÜNÜR" yok bu lafı sevmedim
EFSANELER ÖLMEZ SÜRÜNDÜRÜR yapalım herkezin gönlü olsun
CENGOMOTO
ya video boyutlarını ayarladım youtube atıcam site kapandı...imageshack toolbar yüklemeden video yükletmiyo trtube diye bi site var üye oldum hala şifre yolluyacaklar
videoları sanırım 4-5 cd kopyalayıp getircem...başka türlü olmuyacak
Bende isterim.Gezide yoktum bari videoyla idare edeyim
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
Biz TSE li ağaçlardan koparıyoruz... Malum devir kötü... Sizinkiler yaban sucuğu...Onlar biraz acı oluyor.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)