Valla biz kumsalda ayak üstü yaptık o işi, birde kanepe olursa zaten şortumuz yoktu denize giremedik , uyuruz kanepenin üstünde . Ayrıca kanape o taraflarda tost gibi bir yiyeceğin adıdır , hatırladığıma göre
Valla biz kumsalda ayak üstü yaptık o işi, birde kanepe olursa zaten şortumuz yoktu denize giremedik , uyuruz kanepenin üstünde . Ayrıca kanape o taraflarda tost gibi bir yiyeceğin adıdır , hatırladığıma göre
Saate dikkat edin (TRT saatine göre ayarlıdır ) hala kipadan çıkamadık...gelipte bulamayan arkadaşa kanıt mahiyetinde olup ayrıca toplanma yerlerinde ne kadar çok vakit kaybettiğimizin bir göstergesidir
Akkum'da TrTarık ve bikerboy beklerken...
Karizma yapmayın leeen....
Sucukları beleşe GetirdiKKK )
Kumita45 ve böcek öğle yemeği için sucuk toplarken...
MT İzmir ailesi...(mangaldan ayrılıken çekildik...mangal yandıktan sonra karnım doyana kadar makinam olduğunu unuttuğum için aradaki mangal resimleri yok )
Masada uyuyanları alp_tunay yakalamış...Bu iki arkadaş (kim oldukları gözlerinden belii) yol boyuncada uyudu
SoooN.....
neden kımse benım olduğum resımlerı sıteye koymadı
hiç güzel olmamış olmamış olmamış
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Abooooov ben görmeyeli uscuklar ağaçta çıkmaya başlamış.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
bu gezinin organizasyonunu ankaranın en büyük organizatörlerinden ALP TUNAY üstlenmiş olmalı, takdire şayan bir gezi olduğunu düşünürsek ondan başka bu tür büyük organizasyonları yapabilecek türkiyede başka büyük tanımam, 70 lik bile ardından gelir eline sağlık aziz dostum güzel insan, iyiki varsın sen yüzyılın TRANS FERİSİN izmir mt seninle gurur duyuyor
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Asıl fotolar Tarıkta... Bekliyoruz bakalım..... Ne zaman koyar zaman gösterecek....
Cengizcim tamamen ortak ve plan yapılmadan çıkılan bir gezi idi... Birbirimize alışmış olmanın verdiği rahatlıkla daha uzun km ler yapacağımıza inanıyorum....
Bu bahara ve yaza daha çok gezi yapıcaz... Daha renkli ve eğlenceli...
İltifatların için ayrıcana teşekkür ediyorum..
Beni sizler yarattınız.... Sizlere bakım istasyonları açıcam..Benzinler bedava olacak... Daha çok sucuk ağaçlandırmaları yapıcağız... Çağrıldığında mangala atlayan kuzular üreteceğiz....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
duyulmaz, Trtarık ve misskolpa sizlerinde tüm gün elinizde makinalar vardı çekip çekip arşivlemek yok...hadi bakalım tembellik yapmayın
Ne biliim bir anda aşka geldik işte.... Motorcuyuz ne de olsa..Çabuk gaza geliyoz...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
YA valla ayecan ve diğerleriyle gelioruz ayarlanın
süpersiniz
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
arkadaşlar bir EFSANE idi SUCUK AĞACI
bu ağacı bulup fotolamışsınız dahada önemlisi mahsulünü mideye indirmişiniz
afiyet bal şeker olsun hepinize
gezide içinize sinmiş
bende fotolara bakıp
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)