helal size izmir mt geziniz muhteşem olmuş orda olupta sizleri görmeyi çok isterdim bu aralar bağlandım sıkı çalışıyorum, aranıza yeniyüzler katımış,hoşgelmişler sefa getirmişler yakında tanışırız onlarlada,bugüzel gezi resimlerini bizede gösterdiniz emeklerinize sağlık katılımda yüksek olmuş,böyle neşeli gezi ve toplantılarınızın devamını dilerim.selam hepinize.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Arkadaşlar resimlerin daha 3 te biri ni koyduk..Durun kaçmayın hemen...Asıl bombalar arkadan geliyor... Tarık la aykutta asıl resimler..
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
benim düldül le uzun yol yapmaya gözüm keserse ilk gideceğim yer izmir olacak..
umarım şöle bir "teras" toplantısına rastlarım..
o cafe ilk açıldığında takılırdık arada..ösledim izmiriiii...
paylaşım için teşekkürler..
gezıye gelmeyenlere yok o vıdeolardan aykut abı sağdece gelenlere ver sen
valla benımkıde ufak bısey ama gezılerden gerı kalmıyorum
gel gel sende gel....
gellllllllll gellllllllllllll gelllllllllllllllllllllll İZMİR MT ye gellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llll
gezıye katılım ucretsız ama caylar yenı gelenlerden
koymaya nıyetlenırlerse asıl bombalar gelıcek ama adamların nıyetı yok galıba
korksanda korkmasanda sucuk ıstemıyoz ama caylar senden
herkese laf attım cenem dustu sanırım herkese hayırlı aksamlar ben bornovaya kacıyom yolu dusen olursa beklerım alo deyın alıyım sızı balkon olursunuz batak ve pıstıde mıllete hesap kıtlıcem
Çok güzel bir gezi olmuş, inşallah ilerde kendimide görürüm bu resimlerde
2-3 şubat gibi kısmetse İzmir de olacağım.
Büyük boy çaydanlık,tüp,bardak,çay şeker,bir miktar uscuk veeee meşhuuuur kanepe arabada her daim hazır.
Eeee bir de hava iyi olur da buluşup tanışırsak harika olacak galiba.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Hele bi gel... Hava kötü de olsa bişeyler yaparız merak etme....
Bizde bir aktivite mutlaka bulunur...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Sizlerle tanışmak ve kabul ettiğiniz takdirde gezinize katılmak için 20.01.2008 Pazar günü saat 10:50 de Balçova Kipaya geldim.Motorsiklet topluluğu göremedim ve çok üzüldüm.Yaklaşık 15 dakika gezdim park yerlerinde.Neyse bir dahaki sefere artık kabul ederseniz.İyi akşamlar.......
Ben tam 11de ordaydım ilk gelen bendim zati ama motorlu kimse yoktuu sonradan Tuncer gelince kipanın park girişinde bekledik Neyse ya bi dahaki seferee inşş
İhtiyar hele sen burada ol , gerisi bize ait. sen MT nin eski üyesi olduğundan ve fikirlerinden çok faydalandığımızdan ' mıdır nedir bilemiyorum, ama sen motorları yıkamaktan yırttın gibi geliyo bana . tabii buna sayın modumuz karar verir , birde mangalcıbaşı . APV 41 zaten hakkını kaybetti ,bu hafta mazereti olduğundan maalesef ceza kesilemiyo ama en büyük ceza fotoları izlemesi.
sana gelince sen iyi bakmadın sanırım ana caddede kaldın oysaki biz parkyerinde ağaç olmuştuk,kök saldık orada
Denize karşıı sucuk mangal yicemm sen ne sandın bea
boş cd'im yok dvd ye yazmak lazım yada usb bellek gibi bişey'e...
olmazsa bu hafta toplantı yine rise cafe'de yapılsın ben getireyim elimdeki videoları ve diğer makina sahipleri de getirsin ellerinde ne varsa ordaki bilgisayarlara atar ordan isteyen istediğini alır...
bu arada moturum çıktı servisten :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)