abicim çok şahane olmuş gezi sizinle olmak isterdim ama ne diyiyim muzooooo allah seni bildiği gibi yapsın harikasınız yakışır mt izmire daha nice gezilere saygılar
abicim çok şahane olmuş gezi sizinle olmak isterdim ama ne diyiyim muzooooo allah seni bildiği gibi yapsın harikasınız yakışır mt izmire daha nice gezilere saygılar
abi bu mt izmirde geyik bitmiyor yarın beni 24 saat nöbet bekliyorrr....ben kaçarrr...valla yarım metre sağımda yatağım gözüme o kadar güzel gözüküyor anlatamammm....he he heee....
harika bir geziydi ben çok zevk aldımmm...bu arada aykutum çok güzel motor kullanıyorsunnn....
hersciklere iii geceler....
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Güzel gezi olmuş tebrikler
ats,forum kuralları ışığında,tekrar bir başka sitenin linkini verirsen siteden süresiz uzaklaştırılacaksın.Mesajındaki linki sildim.Eğer forum kurallarını bilmiyorsan forumda kalıcı olabilmen adına okumanı tavsiye ederim.
-----------
Genç adamız abi,sen olmasan bakmakla kalmazdım da senden ürktüler gibi geldi
Şaka bir yana dediğim gibi,ben o bayanlara bizim fotoğrafımızı çeksinler diye rica etmek için baktım
inşaat-top-kaçmak-inşaatçı-....... tobe tobe adamı gunaha sokmayın aksam aksam
(ats,forum kuralları ışığında,tekrar bir başka sitenin linkini verirsen siteden süresiz uzaklaştırılacaksın.Mesajındaki linki sildim.Eğer forum kurallarını bilmiyorsan forumda kalıcı olabilmen adına okumanı tavsiye ederim.)
İnsanın kendi sitesi olunca yazmadan geçemiyor tabii naparsın!
Güzel gezi olmuş keşke önceden haberimiz olsaydı.
Endurado
İnsan yaşadığı yere benzer.(E.Cansever)
Süper bir şey olmuş bu gezi yaaa
Güzel gezi... Alp abi senide MT tişörtlü görmek nasip oldu en sonunda
Her Lafa Verecek Cevabım Var, Ama Bir Lafa Bakarım Lafmı Diye, Birde Lafı Söyleyene Bakarım ADAM'mı Diye...
Biriniz bana o sucukların ısıl işlem görmüş sucuk benzeri ürün olmadığını söylesin....
Yalancı uscuklara ölüüüüm,yaşasın Türk usülü kasap uscukları
Hava da güzeldi helal olsun size güzel gezi ve ziyafet çıkarmışsınız,afiyet olsun
Şimdi mutfağa gidiyorum çatal ucunda uscuk kızartacağım,canım çekti yaa.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)