Tarıkk bide slayt vidyoo hazırlamışş onuda koycaktım amaa zencinin bi şarkısı var küfürlüü falan sevmedim müzigii onu degiştirmeye calışıyorumm
Tarıkk bide slayt vidyoo hazırlamışş onuda koycaktım amaa zencinin bi şarkısı var küfürlüü falan sevmedim müzigii onu degiştirmeye calışıyorumm
yaw mepapixel oldum valla kotam doldu sayfaları açamıyorum goccaman resimler
Kolpaaa bu ayy sonuna kadar ttnet limitlilere 2 gb ek limit kampanyasıı yaptıı biliyorsundurr belkii ama
http://www.ttnet.net.tr/137.aspx
Yani 4 gb limitliysen 6 gb bu ay sonuna kadar
Bu nasıl resim yüklemek yaaa...... Len pier sende böyle yüklersen artık....
Amma tembel mt oldunuz ha... 1 saatte zor açılıyor resim... Yüklemek daha kolay...
Varmı başka resim olan elinde?.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Yahuu orjinal boyutlarıyla arşivle işteee Ne o oyle 600.800
yüklemeyin kardeşim resim mesim sinir oluyorum iyice. yakacam bu siteyi en sonunda.
Daha gelecekk resimlerr var Murat hocamm durr sennnn Aaaamettt nerdesin sendekileride koy hadee
haklısın wallace be eskiden böölemiydi ya, bi organizasyonu 5-10 resimle geçiştirince bile aza kanaat edip şükür diyoduk. 1 bilemedin 2 kişide zor resim çıkıyodu, bunlar iyice doyumsuz olmuş , ne sucuğa doyuyolar ne resime,
onun bi kaç daha fazla yaşı var ya bizden, demekki bünyesi bu kadar dayandı, bizim de az kaldı foto komasına girmemize.
Bu pazar kimse tutamaz onu... Dayısıyla atlar gider bak buraya yazıyorum.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
kimi tutamıyoruz gene bu pazar. dayı kim ben bi dayun bilirim bi de karga. karga dedim de aklıma geldi Alp_tunay nasılsın be kardeşim.(gıcığım sana bu aralar hep bu gezilerin altında senin imzan var sineye çekemiyorum artık bünye çatlayacak orta yerinden).
Resim eklemek bir süreliğine yasaklanmıştır. Ekleyeni bende ekleyeceğim bilesiniz
o yüztane sana yüz tekme olarak döner haberin olsun. yada 100 kere çalli sana çarpar bak söylemedi deme
Bu arada çallı çarpar dedin de,Tarık bu gezide tam o kavşakta ışıkta durunca sana nolstalji olsun,geçmiş gözünün önüne gelsin,duygulan diye hafiften oturtacaktık Alper abiyle Son anda ışık yanınca kıstıramadık
Tek istediğimiz çallı nın eksikliğini hissetmemen,biraz da olsun nolstalji yapmandı Ama olmadı...
keşke kıstırsaymışsınız. ben olsam kesin denk getirirdim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)