Vay eskişehir ayaklarınıza saglık cok guzel bı gezı olmus fotolar ıcın de ayrı bı saolun
Lem Faruk, ben yeni görüyom..
Sieee Sieee Siee
şiddetle kınıyorum seni.
neyi yeni görüyosun volkan abi...hayırdır
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
yılan derisi ayakkabılarla araziye çıkan bora'yı muı yeni görüyon volkan ?
hay maaşallah ersin ne mangal yakmışsın ha!görende başka bişi sancak :D çok güzel eğlenmişsiniz arkadaşlar.
inşallah.ben kışın kabuğuma çekiliyorum :D tırt motorcuyum anlıcaan :D ama yaza doğru bende gezilerde sizinle olcam inşallah.
Evetttt sonradan aranıza katıldık ama sohbet mükemmeldi.
Fotoğraflar da harika olmuş. Bende de var bakalım bir kaç poz.
Elinize yüreğinize makinanıza sohbetinize sağlık arkadaşlar
Evden çıkış
Kestane aldım mt ye ama mangal olayı bittiği için çiğ yedik
Süleymanla buluştuk. Bizim limuzine benzin aldık
Volkan’ı aradığımızda Muttalıp’a gelmişlerdi.
Ahmet, Süleyman, Yahya abi
MT nin bir bölümü
MT nin arabadaki bölümü
O kadar insan bir arabaya binerseniz olacağı bu
Umut
Ben
Dayanamadık attık kendimizi İsmail’in iş yerine.
Birer bardak kahvehanenin önünde
birer bardak da içeride çay keyfi yaptık
Mehmet abiler oyuncak üzerinden yatıp yatmamayı tartışıyorlar
Volkan
Ahmet
Ne izliyorsunuz yaw
Cüneyt abi
Kapı önü muhabbeti
Bugün toplaşan MT
Güzel bir amblem yaratmışız dimi ???
Reklam kokan şeyler bunlar ama neyse
Muttalıp’tan bir abi
Emre
İsmail
Son pozlar
Yok ben burnunu silen adamı diyom.
O yüzden tekrar kınıyorum Faruk seni..
oy oy oyy 2 saat dışarı çıktım topik açılmış hemde tavan yapmış,,güzel bi gezi oldu, herkes keyf aldı, katılan yayında ve yapımda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim bundan sonraki geziler torentosuz olcakk,
çünkü: şubat a az kaldı
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
hamza kardeşimin icraatı yakındır dimi lem her an bır hayabusa ile gelebılır yanımıza
bu arada arkadaşlar 130 günüm kaldı gezilere gelmek için abimin askerlik bittiği gibi dükkanı kakaladımmı benım iş tamamdır özledim motorla hiç üşümeden yola çıkmayı
bir de arkadaşlar benim caracal a iridyum buji almayı düşünüyorum danıstıgımı kısıler ırıdyum gec ısınıyor ısıtmadan kalkmak motoru stop ettırır sen platınıum al dedıler arkadaslar sızın goruslerınız neler
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
adam aprillanın maketiyle başladı, sırada.hondanın gerçeği var,, tekrar hayırlı olsun . bakalım .
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
Eray benim motorcu(Emiroğlu Motosiklet)tavsiye etmiyor bizim makinalara iridyum bujiyi...Gereksizmiş bizim makinalaraZaten kafamda cbr600rr yatıyor ama babacımsuzuki de olabilir dedine göre neden itiraz edeyim ki Zaten büyük ihtimalle aldığım motora baya bi binicem o yüzden suzuki iyi
Sağol Ersin...Bol bol uzun yol yapıcam yazaArtık yanına geliriz taa oralaraGüzel olur amaBirde bu motoru satmayayım diyorum kışın falan diğerini kaldırırım buna binerim Bana mantıklı geldi ama...Ya da satarsam bi tane zzr250 bakıcam
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)