afiyet bal şeker olsun ama dikkatimi çeken bişey var. Forrap ve Kolpa sürekli yemişler adamlar iki dakika durmamış habire götürüyorlar sanki. resimler öyle diyor en azından
afiyet bal şeker olsun ama dikkatimi çeken bişey var. Forrap ve Kolpa sürekli yemişler adamlar iki dakika durmamış habire götürüyorlar sanki. resimler öyle diyor en azından
yaw kaçta göz arasında ne haltlar karıştırıyorlar (izmir-mt)
tehlikeli grup abicim korkmak lazım gelir
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
çok hoş,kasap vitrini yaratıcı.paylaştığınız için teşekkürler.
ne guzel baslık afıyet olsun.
Çok güzel bir akşamdı,teşekkürler herkese
Hakkını verdik mangalın..
İhtiyar,bu taraflara gelmiş insan nasıl belli oluyor..Çobanın sucukları vs. den girmişsiniz hemen konuya,bir yiyen bilir zaten.Tekrar bu taraflara geldiğinizde mutlaka haberimiz olsun
Zig aklımıza defalarca geldin,gelebilsen güzel olurdu Cidden aklımıza geldin,unuttuk sanma..
crayzboyone Tamam sen gel hallederiz bir şeyler.. Bizde mangal bitmez.(Bu arada sınırdan döndün ).
Wallace,grubun ünlüleri olmak kolay değil,sürekli patlayan flashlara ve magazin basınının baskısına maruz kalıyoruz..Her hareketimiz kayıt altında.Yoksa biz çok yemedik,sadece hep yemek yerken bizi çektiler
Afiyet olsun
Konu Etiketleri: alp , apv , coban , izmir , mangal , resim , tunay
karnım çok aç :( böle yazıları protesto ediyorum
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
offf çok güzel mangal yapmışsınız yaa bizde isterizz bizde isterizzz çok aktifsiniz,,hep böle olun , bolbol resim çekin bizde sizinle yemiş gibi oluruzzz
saygılar izmir mt
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
Etiketler: alp, apv, coban, izmir, mangal, resim, tunay
Konuyu açan adam kalabalık görünsün diye yapmış....
Bu arada ben değirmendereye gidiyorum..Ordan kuşadası...Yarın görüşürüz.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
alp sen gezgin misin be kardeşim habire yollardasın bu aralar
wallace sponsor olacaksan en yakın zamanda tekrarını yaparız mangal senin figo n olsun
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
oooooo afiyet bal şeker olsun bende saat 14:00 gibi Ahmetli den yola çıkıp izmir'e geldim keşke bir türlü haberim olabilseydiii
napalım MT İzmir'de mangalda muhabbette bitmezzz....saygılarrrr...
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
İZMİRDE MANGAL BİTERSE hayat biter biz yazın kimseye karışmıyoruz bak kışın bizim sezon başlıyor buz varsa yollarda biz oradayız ateş başında sıcak YY bize çok sıcaklık veriyor zaten kalplerimiz sıcak birde bardağımız sıcak olunca değme gitsin keyfimize
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
haberim olsaydı biz de gelirdik... Dün o kadar da baktım yani bi gezi toplantı var mı diye... (Gökalp)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)