mangal kömürleri dikkatimi çekti doğrusu.sanki gora'dan gelmiş gibi duruyorlar. mor mor
MT GORA dan arkadaşlarda vardı geçiyorlarmış uğradılar
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
hanımlar olunca birde küçük çocuk araba şart oluyor
allah seni inandırsın arabaya ilk bindik senin ismin geçti kesin gelir okumuştur dedik hatta dönüşte bile senden bahsettik inanmazsan alpere sor yada tuncere sor onada inanmazsan ilk toplantıda bana sor
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Göturun hey masallah :D ALLAHIM SEN NE BUYUKSUN :D gozum kalmadan 2 dk lopletmısler :D
max.5 gun ıdare ederler min.1 gun haha :D kesın bunlar sabah kalkıp kahvaltıda yapmıstır haha :D
He saol abım cok saol
Forrap abım nasılsın ıyısındır ınsallah kedıye kızma bıdahkı sefere kovalarım senın canın saolsun yeterkı kardesını bannedleme ) nese herkes benı sever ozellıkle forrap abım benı cok sever))) cnm abım sen ye ye ınsallah yazın gelırık ızmıre kardesınıde tıkarsın amın ...
abi bensiz nasıl geçti boğazınızdan o güzelim etlerrrrrrrrrr mangalarrrrrrrrrrrr offfff be morelim bozuldu yahu evde misafirlerle kalmaktan siteyi takib etmedik diye neler kaçırdık yahu neyse geçmiş olsun yine bana afiyet olsun size
afiyet bal şeker olsun... biraz geç oldu ama iyi bayramlar herkese
...Sergerdan...
mangalı, çobanı, kavurmayı falan kaçırdığımı üzülmedim ama muhabbeti kaçırdığıma üzüldüm
(duvara kafa atan sımayl, kızgın kırmızı kafalı sımayl)
yarasın, afiyet olsun,
May The Force Be With You
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)