Güzel olmuş bide soğuk olmasa
Güzel olmuş bide soğuk olmasa
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
güzel gezi olmuş emeğinize sağlıkk arkadaşlar
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Valla gezi süperdi,tabi arızalar hariç ama onlarda işin tuzu,biberi oldu.İleride gülerek hatırlayacağımız şeyler çıktı işte ortaya.Bu zamanlar bi daha geri gelmez o yüzden acısıyla,tatlısıyla yaşamak lazım herşeyi zamanında...Haksız mıyım arkadaşlar???
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
Hemşerilerimi tebrik ediyorum.Paylaşım için teşekkürler.
bişey sorcam abiler bu gezi işi nasıl oluyor?
mt illere gezi var yazıyosunuz isteyen geliyor mu yoksa siz özel mi çağırıyorsunuz?
facebook.com/kaskafa
Son Foto Bomba Olmuş
Elinize Sağlık Gezi Güzel Görünüyo
sözlerimibirleşikyazmamınsebebiayrılığısevmememdir
Kafan Çalışmıyorsa Kask Takma...
süper olmuş kardeşim bende de rokko var ve bursalıyım eskişehirde okuyorum her ay motorumla eve gitmeyi planlıyorum bursaya daha ehliyeti yeni alacam pek kullanamadım bu yüzden keşke sende senin motorla gitseydin digi_boy bende fikir sahibi olurudum biraz korkuyorum acaba gidermi diyee..
ohoooo scanner. gidersin de sıkılırsın. yokuşlarda biraz bayılıyosun. yani düzde 80le gittiğin yolu bayırlarda 60a kadar düşüyosun. o yüzden mümkün oldugunca minimum yük olcak motorda biz taa nerelere gittik be sen ne diyom iç anadolunun bikaç ili kaldı motorla gitmedik. motor eskişehirde mi? nerde oturuyosun belki yakınızdır evler. yurtta filan..
bak rokko buralarda var benim o rokko'lu
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...e-guzeldi.html
http://www.motosiklet.net/forum/foto...eziyorlar.html
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...us-neyime.html
Üniverste caddesinde yurtta kalıyorummm motor bursada ocak sonu getircem ehliyetsiz çıkmak istemedim yola yaww benim motor 95 i geçmedi ama daha 550 km de açlırımı dersin 110 yapması için bi tarafımı yırtıyorumm sebebi ise 90 km sabit hızla motoru zorlamadan rahat rahat gideyi diye evime sen de satıyormuşun gördüm üzüldüm yaaa. Eskişhirde ilk gördüğüm rokko seninkiydi biliyorumsun. Hayırlısı olsunn. Yardımın iiçin çok saol.
valla ben naptımsa bayır aşşa hariç düzde 85'i geçmedi. zaten scooter da açılma olayı yoktur. ben 10000'i devirdim. debriyaj eskidi galiba ondan oluyor benimkisi. satmaya niyetim yok aslında.şehir içinde süper motor. ama satarsam da vitesli alırım diye ölesine satılıga çıkardım.zaten fiyat da satılsın diye öle. normalde 1450 eder motorlarımız.
doğrudur görmüşsündür. çok geziyorum ben merkezde. TF plaka çantalı rokko.
o rokko günde ~ 350- 400 km yapıyor kendine güveniosan bence çık yola ama kışın çıkma birde,, yanında takım çantası olmadan sakın çıkma,,
ehliyet meseleside biraz şansa bağlı,, biz binlerce km yaptık,, kimse çevirmedi,, şöle ağız tadıyla ehliyet ruhsat gösteremedikk gitti
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
eve girişim o gezi sonrası robot gibiydim donmustum hatta çişimi yapmak için 1.5 saat beklemıstım nedeni burnumu bıle soguktan hıssetmıyordum anlardın sen onu
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
adım ANIL şimdilikbi mobletim var yaza değiştirmeyi düşünüyorum
Dikkat! Motosiklette nikotin vardır, bağımlılık yapar! :bounce:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)