ummet abı elıne saglık.........
eline sağlık ümmet abi , teşekkürler.
selamlar
EY VATAN ; senin için,bir ÖLÜR bin DOGARIZ.
ooo yeni fotolar da gelmiş ellerine sağlık ümmet abi
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Kuşadasını diyom...Artık her yerini biliyoruz ya......
O devlet hastanesinin altındaki çay içtiğiniz yeri hiç sevmem..Hem sahibini hem de o civarı....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
ümmet abicim fırsatını buldun mu hemen düşüyorsun yollara. allah kaza bela vermesin. özledik seni bak her toplantıda yerine çayları ben içiyorum görüşmek üzere abicim sevgiler saygılar
www.perkitan.com
ummet abıcım nerelerdesın yaaa..ozledım senı valla..sana ıskender sozum var hala..bursada bı denk gelemedık..gercı bı kere yakalandım sana uzumle ıdare ettık..
www.perkitan.com
abi isim erhan olacak
hehehehehehehehe
sen calısma abı sana yaramamıs
Merhaba Ümmet Abi
Alman Motorcularin bir sözü var "iyi havada her kez Motor kullanabilir" diye
Yaz ,Kis demiyorsun Motoruna atlayip geziyorsun .Elline saglik.
Saygilarimla Falcon50 (Sait)
Abi iyi güzelde 250 cc'lik olayı vardı bu motoru aldılar demiştin en son, hayırdır plan değişti mi. Bir de oteldeki resepsiyon ne somurtmuş öyle be, bi gül bi, yüzün gülsün, chees de bişi de dimi.
Bir de neden yabancı servise gidiyorsun, motoran servisi yokmuydu yakın çevre de.
+ Bir de ben Ümmet Abi'yi durdurabiliyorum. Sorabilirsiniz kendisine.
Comfirmation Bias
sait kardeş bendende sana sayglar, aslında bütün olay ikitekeri çok sevmek hal böyle olunca durmak olmuyor tabi,sıkıldığmda boşzamanımda atlayıp motoruma geziyorum.
mehmetçim evet bu motoru aldılar ama daha teslim etmedim ocak veya şubatta bayiler toplantısında teslim etçem,yabancı sevise gitmemin sebebide motoranın ist faal iki servisi var motoru veriyorum geç teslim diyorlar bana motor hemen lazım bende boş bi servise götürdüm.
www.perkitan.com
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)