ümmet bey hayırlı geziler..o tamirci senin gibi bir gezginden para almış yaaa pes doğrusu...birde adamın reklamını yapar gibi resmini koymuşsun..neyse yeni resimlerinizi bekliyoruz..hoşca kalın
2014 YAMAHA XVS 1300A MİDNİGT
servise 100 ytl ödedim ama bayram boyunca usta bulamasaydım pazar akşamı otobüsle döncektim istanbula,çünkü p.zartesi işbaşı motoruda kargoya vercektim 500 ytl tutuyor.açık servis bulduğum için şanslı sayılırım.çocuk beni hiç görmemişki para taleb etti.bende hiçbirşey konuşmadan ödedim parasını,sıkıntı yok cemal bey ben motorun olduğuna şükrediyom,eeeee bikerede para ödeyelim demiya.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Süper fotolar, süper gezi..
Yolun açık olsun Ümmet abi.
Verdiğin sözü unutma..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
Abi ayağına sağlık özlemiştim kuşadasını ne zamandır gitmek istiyordum sağolasın gitmiş kadar oldum kendine dikkat et İDOLÜMÜZ
Aştım artık tek teker dolaşıyorum
abi 12,24de çektiğin 2. resmi wallpaper aldım süper resimler. kazasız sürüşler abi
abicim allah her daim yardımcın olsun...
yolunu düşürde yüzün görelim
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
kuşadası resimlerine devam
yılancı burnu güzel manzra demi
güvercin kalesi
kuşadası merkezde KERVANSARAY OTEL VE RESTAURANT
sahilden görüntüler
gazibeğendiye resim çekmye çıktım bi baktım orda eski dostlar motordünyası.net ten arkadaşlar çok sıcak sohbetlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ederim
gazibeğendiden kuşadası görünüşü
[URL=http://imageshack.us][/URL
VE MOTORDÜNYASI İLE MOTORLARIMIZ
selçuğa bağlı pzmucak sahili ve plajı
[URL=http://imageshack.us][/URL)
kuşadası macerası bukadar başka gezilerde buluşmak üzere hepinize iyi bayramlar.
www.perkitan.com
ümmet abi dolasıyorsun yine resimler icin tessekkür ederim öğle daldım resimlere ki sanki ordaymısım
ben şişeden icerim şişeden demiş şair bizi almış başka diyarlara götürmüş biz içtiklerimizle değil içerken düşündüklerimizle sarhoş oluruz
Elıne saglık Ümmet abı resımler cok guzel gezıde super olmus
Abi güzelbi gezi olmuş yine...Yüreğine sağlık..Bayramın ayrıca kutlu olsun..
Hayranım abim be sana..Bu yollar sana HELAL..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
selam ümmet abi bakıyorum keyifler tam allah bozmasın yolun açık olsun görüşemiyoruz
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
abi hangi arada derede gittin oraya daha dün msn de konuşuyorduk,dönüşte tekirdağdan geçersen ara beni.
::tutkuy::
ümmet abim tekerine saglık abi sen birtanesin beee yazında kışında muhteşem ege bee ooof be of efkar bastı şimdiiii
::unsure:: [B]GAZCI VAAAR[/B]
abi sen bi harikasın
Allah banada senin gibi bir emeklilik nasip etsin.sen mt ailesinin babasısın
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
abi seni tekrar aramızda görmek çok güseldi resimler bizi o ana götürmeye yetiyor.
çok fazla kalamadın tophanede ama yorgundun her halinden belliydii bide arıza yaşadın sanırım ama ufak bişi olsa gereek allah sana sağlık sıhhat versin sende bize bol bol resim
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
www.perkitan.com
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)