yazık ne hale gelmiş motor acımadınmı hiç ya ÜZÜLDÜM şimdi bak nasıl kıydın ona öyle
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
ne güzel allah muhabbetiniz artırsın
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
vay vay süper gezi olmus ortam süper manzaralar harika... Allah bozmasın Aynen devam...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Gökalp çayağacı nerdesiniz la.... Koysanıza resimleri...... Beni yalancı çıkaracaksınız haa...
elinize sağlık alp,karagöz güzelmiş.şöyle on tane falan tutsaydınız resimdeki gibi,yanınada ikişer bira açtınızmı keyfinize diyecek olmazdı
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
resimler nerde yaaaa? balıklar kokusacak kac gundur bekliyoruz... bayatliyacak artik... yoksa yalandan mi gezdiniz...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
alp ve yanındagelen onu yalnız bırakmayan canım kardeşlerim elinize sağlık çok eğlenmişiniz keşke bir telefonla alp arasaydı bende gelirdim ama demekki o telefona yakın değildi alp bey neyse demmekki hemşeri ayağı iyi değil nasıl olsa bunun acısı çıkar
valla bilmem telefon elinin altında varsa nöbetim gelemem derim kardeş o kadar zormu biliyorum istiyerek yapmadın
hadi bir gelme bak neler yapacağız sana üstelik motorla geleceksin benim bildiğim kadarıyla sen tatlı su motorcusu değilsin ( lpg )
CENGOMOTO
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...ran-dayiz.html
Hadi bakalım..Herkesi bekliyoruz....
bayram sonuna doğru yapalım bir fenalık başbaşa gidelim balığa ( geride kalanlar bizi yesin )
CENGOMOTO
kılavuzu çallı olanın sakla samanı gökalp yemesin ( sanırım böyle idi )
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)