[Kadirli-MT] köse pınarı-ilbistanlı gezisi
Reklamlar
-
06 Aralık 2007, 23:02
İso,alplion,aydemir,naci63 hocam,djelal hocam,forrap,kıllıtarkan,croscu01 hocam,adanalı hocam,salton,szman,fevri,alptunay,lordskeldan ilgilerinize ve salamlarınıza çok teşekkürler.sizleride aramızda görmekten şeref duyarız.
sevgili moderatorum forrap
stickeri iyi yakalamışsın evet ihtiyacımız var bir düzine kadar.adresi PM ile bildiriyorum.
selamlar.
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
Reklamlar
-
08 Aralık 2007, 01:21
forrap adlı üyeden alıntı
Orada bir tek airman'in motorunda (yanlış anlamadıysam) MT mizin sticker ı var.Diğer arkadaşlar motorlarında sticker vs. yok,eğer sticker isterseniz haber verin (tabi adres ve kişisel bilgileride) yollayalım
tabiki ihtiyacımız var)) klüpteki herkese dagıtalım.teşekkürler şimdiden
-
08 Aralık 2007, 13:17
-
09 Aralık 2007, 02:13
heyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kasktaa konusuyor haaaaaaaaaa selamlar arkadaslarrr özledim sizleri yaaaaaaa yeni pc aldım siteye daldık hemen
-
09 Aralık 2007, 02:33
obaaa geziye bak süper resimlerdeki yorumlarda güzel insanın canı sıkılmıyoo
-
09 Aralık 2007, 07:49
Adana İl Temsilcisi
[QUOTE=forrap;883173]Özel mesajla bilgileri aldım,bu hafta içi Ahmet beye (airman) stickerları kargolayacağım
(airman)AHMET AĞBİ,bir tane stiker da bana ayırabilirseniz çok sevinirim.sevgilerimle.
-
12 Aralık 2007, 18:28
emmeeğine sağlık reşit abi gerçi bizde sizinleydik myscooter ci olarak ama çok mükemel yerledi resimmleri gördükce inana birdahah gidesim geliyor o virajlar mütişti abi scootorle böyle zevkliyse allah bilir hayabusa yla nasıldır
-
17 Aralık 2007, 02:32
hayabusayla berbat olur ondan eminim
-
17 Aralık 2007, 09:28
Herkese merhabalar. Myscooter,sevgili kardeşim hoş geldin, gerçi sen epeydir aramızdasın ama ilk kez online ortamda katılıyorsun MT ailesine. Reşo ağam sana da selamlar olsun, kösepınarında gördüğün o yerlere sakın ola göz dikmeyesin, bilesinki oralar faşo ağanın himayesi ve zilliyeti altındadır.
YuSuF - YuZuF - YZF:wiinkk:
-
17 Aralık 2007, 10:28
faso agaya selamlar saygılar ama 4. awrattan sonra oraları reso agaya bıraktı onu hatırlamasını rica ediyor kulağının arkasından öpüyorum o anlar onu .
-
AAahh bee keşke bende gelseydın o gun iş cıkmıstı gelemedın
sizin gitdıgı yerle cok süpermiş oraları hıç gitmedın ilk defa goruyon..
gerçekten hoş bi yermiş...
emmeeğine sağlık..
saygılar
-
fotolara tekrar baktımda şöle gerçekten çok güzel
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)