[ Adana mt ] Kaynargöz gezisi ( eee tabiki resimliii )
Reklamlar
-
Arkadaşlar Hasan abinin ( MAKİNA ) organizasyonuyla yapılan Mustafabeyli Kaynargöz gezisini dün gerçekleştirdik Benim ve kankamın geziye sonradan katılmam nedeniyle yol fotosu pek çekemedik değişik fotoğrafları bulunan arkadaşlar konuya ekleyecektir İyi eğlenceler
Kaynargöze doğru kankamla ilerlerken, telefonumun cebimden düşmesiyle, üzerinden kamyon geçmesi bir olduu ,ben yerlerde yuvarlanıp feryat ediyodummmm ,kankamda böyle kötü iskelet adamlar gibi kahkaha atıyodu
Kaynargözün ördekleri bunlar ,ama 21. yüzyıl kültüründen hiçbişey alamamışlar ,halen aralarında beyaz siyah çatışması varrr, yemek boyunca savaş halindeydilerr ,hele guruba sonradan katılan bi siyah beyaz dişi ördek, küllenmiş közlerinn tekrardan alevlenmesine neden oldu kanımca, yemek boyunca kavga kavga ettiler
Fotoğraf makinam çok kaliteli olduğundan ,balıkları net göremeyebilirsinizzz ama ne yapalımmm ,zaten gitti köz gibi telefonn
Buda meşhur kaynargözün kaynayan gözüü, Ya ben yanlış yerin fotosunu çektimm yada bu su kaynamıyo kanımcaaa
Bendeniz,yani ben, yani şöyle sadece benn, şahsımmm ,hıhh şimdi olduuu
Buda cengiz ve bütün tipsizliğiii ,Allahtan motorlar varda kareyi kurtarıyozzz
Bilirsiniz bi kebapçıya gidersiniz, sparişlerinizi verirsiniz, ilk önce mezeler gelir ,mezeleri ufak ufak atıştırmaya başlarsınız ve ana yemeğin gelmesini beklemek işkenceye dönüşmeye başlar, işte o işgence anından bi kaç kare
Hasan abi önündeki salatayı kesiyoooo,Burcu zavallım boş tabağı karıştırıyoo ,Anıl yanındaki arkadaşa spariş geldide bendemi yok acaba diyerektenn tabakları kontrol ediyoo,Cengizim zaten sinirli adam sigara üstüne sigara yakıyoo ( agresüfüüümmm kel gankammmmm ) ve sessizlik devam ediyo
Kaynargöze gelen misafirlerin ,küçük bi mavitura çıkmaları için, günümüz son teknolojisiyle imal edilmiş, küçük bi yat kiralayıp gezintiye çıkmayı düşündüm, tam çıkıyodum burcuda geldi
EE tabiki centilmen bi adamım ya ,gemiyi hareket ettirme önceliğinide bayanlara veriyoruzz, Burrcuuuuuuu ittiiiiirr bakemmmm Annemmmmm
Açıkta bi sigara yakmak hakkımız dimiii ,şöyleeee Pasifik okyanusuna doğruuu
Keramet sahibi kız vesselam baksanıza yüzüne nur inmişşş
Akıntıyla beraber gitmek kolaydıda, geri dönüş çok zor olduu, bi an yol bitmeyecek sandım ,zaten yüzmeyi bilmiyorummm ,aklıma değişik değişik fantaziler geliyoo ( len şimdi burda piranada vardır,düşsem boğulurmuyum acaba , yav alttaki fıçılarda plastikmiş eyvahhh gittik olm ismail )
Biz bunrecuyla cırmalıyoruzzz ,Anıl beydeki rahatlığa bakarmısın ,adam peşin satan tüccarlar gibii duruyo, bizde amaleyiz heraldeee, bi ara hafif bi tekteker haraketiyle, anılı mavi sularla buluşturmayı düşündüm ama, vicdanlı adamım lanet olsun
Sonrasında kaynargözden çıkıp, Osmaniyeye Künefe yemeye gittik ama bende hiç fotosu yok ne yazıkki, elinde foto olanlar ekleyecektir mutlaka
Bendeki fotolar bu kadar Geziye katılan vede oluşumunda yararrlı olan herkese çok teşekkür ederim SAYGILAR
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Reklamlar
-
Güzel gezi olmuş herkese selamlar özellikle hasan abimize
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
-
Güzel gezi olmuş.tekerinize sağlık....
-
süper olmuş bencede........
[COLOR="Blue"]HER ZAMAN HER YERDE GFB.....[/COLOR]
-
-
-
Güzel bir gezi olmuş... Tebrik ediyorum...
Efendi İso sen nasıl motorcusun avatarında 4 teker var
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
-
GKN adlı üyeden alıntı
çok güzel olmuş, tekerinize sağlık
1. resimdeki iskeletor a şiddetle gülüyorum, o nası poz abi
iso yorumlarında ayrı bi tat katmış hee
Abi her geziden sonra kankama (zion1) kitlemeye bayılıyorummm alışkanlık yaptı beaaaaa
ErTech adlı üyeden alıntı
Güzel bir gezi olmuş...
Tebrik ediyorum...
Efendi İso sen nasıl motorcusun avatarında 4 teker var
Abi o benim ilk göz ağrımm ve ne zaman başım sıkışsa bana hep yardımcı oluyoo motorun öyle bi özelliği yok anladın sen onu
İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz ADANA MT
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
-
-
güzel gezi olmuş
telefona da üzüldüm geçmiş olsun
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
Güzel bir gezi oldu. Ama resimlerin çoğu Hasanda. Haydi Hasan bekliyoruz. Ayrıca bu güzel organizasyon için de sana teşekkür ediyoruz. Selamlar.
-
-
emeğinize sağlık.. gerçekten güzel gezi olmuş.. İso iyi o suya da sen düşmemişsin. Telefonun gibi.
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
-
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
-
Çok güzel geziydi, katılan arkadaşlara teşekkürler. Sayenizde çok güzel bir mekanı daha görmüş olduk. Görüşmek üzere.
Yolculuk etmek bezen varmaktan daha iyidir.
-
elinize ayagınıza saglık gerçekten çok güzel bizi başka diyarlara gotürdünüz..
-
-
zengiz kankam o ilk foto da bişeyler mi oldu sonradan ne bilim önce güldün sonra birden bişey görmüş gibi şok olmuş bir halin var :D haha
güzel gezi olmuş paylaşım için tşk
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
-
hasan abi, iso eger bizlerede haber edilseydi size katılırdık osmaniyeye kadar gelmişsiniz madem.güzel gezi tebrikler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler