Born To Be wild,Live to Ride...
katılan herkese çok teşekkürler, yine unutulmaz eğlence ve maceralarla dolu bir geziydi
alın bakalım, bu da polemiklik yazı:
fazer 2 kişi 246 yapio :D
247-248-& devam etcekmiydi bilmiom ama öküsün biri sollamaya çıkınca gaz kesmek zorunda kaldım
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
hiçbişe demedi walla
osmaniye girişinde gaz aç dedi,
vııınnnnn derken, sonra baktım yol kötü, geri yawaşladım,
70-80 gidiom
2 km geçmeden bi baktım radar
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
oowww ucuz atlatmışsın diyim osaman... bir ara otobandan cukurva ünv. cıkısı yanıkınında arkadaşlarla beklerken bir ses duydum duymamla beraber bişey gecti yanımızdan o sizdininz sanırsam bir kac dk sonada iso geldi hee onlardı dedi asıkda bir surat vardı yetişememenin verdigi neyse yaw one hızbe kardeşim üzerindeyken baya zevkli ama dışardan bakıldıgında ürkütücü geldi bana
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
dönüş çok kalabalıktı, ceyhan-adana arası deli oldum:
tatil dönüşünde olan, ağzı ayrık araç süren kazmalara.
selektör ve sol sinyal bi anlam ifade etmeyen aptallara.
dikiz ve yan aynalarını kullanmayan mallara.
Allah'a şükür sorunsuz, kazasız, belasız gidip geldik.
[B]ama hâââLâââ[/B]
yine güzel bir gezi yine Adana MT tebrikler arkadaşlar iso telefonuna üzüldüm ama boşver hyro ya bir şey olmasın
Gaziantep MT den selamlar...
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
Eyvallah abi çok saolasınnnnn
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
çok güzel yerler hocam emeğinize sağlık paylaşım için teşekkürler
:bestmt:
.................................................. .................................................. ............
benim için küçükken yaramaz diyorlardı büyüdüm artık yarabiliyorum
feel the fear and do it anyway ::deliir::
iso baba ofluyla beraber bakıyoruz gezi yazına inan benide onuda özendirdiniz. en kısa zamanda adanaya gelmeye karar verdik. bu arada makineyede selamlar. durmak yok gezilere devam
allah izin verirse 2 ay içerisinde adanada olacaz!!!
evet bi haber verseydiniz katılırdık size osmaniyeye geliyosunuz beni aramıyosunuz burcu iso alacağınız olsun
paylasım ıcın saolun.guzel gezı olmus.
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Harika bir gezi olmuş resimler muhteşem elinize emeğinize tekerinize sağlık
ŞEHİT'lerle yeşillendi allandı YİĞİT'lerle bir sehpada sallandı
Çekti TUĞ'u HİLAL'lendi GÜL'lendi NAMUS'un İZZET'in Ar GÜL'ü MUHSİN...
Başımızın üstünde yeriniz var gelirseniz beraberde giderizz SELAMLAR
Abi kusura bakma ya osmaniye planı yoktu sonradan hadi gidelim dediler benim telefondan yolda mefta olduğu için cebin bende yoktu yoksa aklıma geldin abiii Görüşmek dileğiyle
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Adana mt süpersiniz hepinizin ellerine,yüregine sağlık Her yeri geziyorsunuz bi gaziantebe gelmiyorsunuz alacagınız olsunNeyse hepinize kucak dolusu sevgilerİsom ve Hasan abim sizlerde zaman ayırıp bu güzel geziyi bizimle paylaştıgınız için teşekkür ederiz.GAZİANTEP MT den selamlar
GSR600 27 J 9552
2009 Minik kurabiye
Hiç bir zaman koruyucu meleğinden hızlı gitme::159::
[FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)