çok güzel arkadaşlar,motorunuza sağlık.bahseden olmadığına göre hiç problem yaşamamışsınız,çok iyi.kış günü uğraşmak çile olurdu.
sağlıkla kalın
çok güzel arkadaşlar,motorunuza sağlık.bahseden olmadığına göre hiç problem yaşamamışsınız,çok iyi.kış günü uğraşmak çile olurdu.
sağlıkla kalın
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
@ressam_01 Üstat sen burdamısın? Tühh bak nasıl da atladık. Neyse nasıl olsa o tarafa gezimiz bu sene çok olacak inşallah telefonlaşırız. Herkese çok selam.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
iso bu resimde masa altında parasını mı sayıyor bana mı öyle geldi
gerçi burdan bakınca 5 ytl gibi gözüküyor ama..
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Büyük bir keyifle izledim.Paylaştığınız için teşekkürler.Bodrum'dan sevgiler
Motosiklet aşkına
güzel gezi olmus ama isonun telefonunun intihar etmesi hariç
yolu yarısını da o bidonla gittiniz herhalde baya foto var da
facebook.com/kaskafa
arkadaslar ayaklarınıza saglık ne guzel gezmıssınız ya bızlere nıspet yaparcasına....
@makınem kardesım moderatorum resımler muhtesem ellerın dert gormesın ....
ALLAH FREN TAKIMLARINIZA ZEVAL VERMESIN
ZEytUN KiSS
Arkadaşlar hepinizin eline ayagına motoruna saglık.Çok güzel bir mekan seçmişsiniz gezi için,ben 2 seferdik gitmeye niyetlendim buraya ama her seferinde bir işim çıktı gelemedim malesef
Ben daha kalabalık gideceksiniz diye bekliyordum galiba gelmeyen arkadaşlar olmuş.Neyse sorun degil bu hafta güzel bir gezi daha yapar bütün tatlı su motorcularını toplarız
Arkadaşlar bu hafta toplanacagız,Herkese ulaşmaya çalışacam.Katılmak isteyenler bana özel mesaj yolu ile ulaşabilirler.Sevgiler,Saygılar...
Born To Be wild,Live to Ride...
cok gusel bı gezı olmus...paylasımlar ıcın tesekkurler
Hadi bakalım Adana. Yine güzel gezilere başladınız. Kazasız ,keyifli geziler.
koptum valla süper gezi olmuşemeğinize sağlık
ohooo baya eğlenmişsiniz o muhteşem yattan nasıl düşmedinz
teşekkür ederiz bu cicili fotolar için...
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
[QUOTE=JaNTi;873598]Arkadaşlar hepinizin eline ayagına motoruna saglık.Çok güzel bir mekan seçmişsiniz gezi için,ben 2 seferdik gitmeye niyetlendim buraya ama her seferinde bir işim çıktı gelemedim malesef
aynen katılıyorum birkancığım.bende 2 kez niyetlendim,bekledim gidilsin diye.bu kez gidildi ama ben yine gidemedim.inş.bir dahaki sefere.ortam,mekan,fotolar yine çok güzel.sezenin ellerine sağlık.hepinizin de tekerine sağlık.sevgilerimle.
rüzgar nekadar şiddetli olursa olsun taşın üstünden sadce toz parcalarını götürür
oh ohhh bu günleri güzel degerlendirmişsiniz valla.. İyi gazlamalar...
@JaNTi Seni askere almadılar mı daha kanka ?
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
gelemediğim içinn çok üzgünüm
cok güsel bi yere gitmişsiniz arkadaslar
fotolar mükemmel (sanırım ordaki çiçek ve mantarlar sezen ablanın kareleri )
ben yoktum ya geside hiç bi sorun olmamış cok şükür
ben olsaydım kesin kaza yapardık nese iso nun telefonu beni aratmayıp ve benim yapamadığımı yapıp atmış kendini motordan
tekrarlıyorum cok güsel bi gesi olmus emeğinise ellerinise saglık
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)