Ya yiğit muhahha...kusura bakma motosikletten tanıyoruz avatar değişince çıkaramadım.darısı benim başımı bi 250 lik comette ben alacağım gelince kafaya koydum
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Selam Muğla MT. Açılış yapıldı haftaya olan gezi planını görünce aklınıza mukayet olun yine çıldırmaya başladık. Bundan sonra biri bizi durdursun. Sevgili Süper Modorotörümüz BBRR seni özledik HADİ GARİİİ.
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
Mükemmelsiniz
Fotoğraflarda çok güzel.
Teşekkürler.
Önümüzdeki yaz kısmetse İzmir MT olarak bir buluşma yaparız artık sizlerle
Devamlarını bekliyoruz...
forrap umarım hele bir askerlik bitsin zaten tanışnak istediğimiz bir çok mt grubumuz var
Şahin bitirirsin askerliği hayırlısıyla Askerdeyken,askerden sonra her zaman görüşürüz zaten bir ilk adımı atalım hele Muğla MT oldukça severek takip ettiğim bir grup.İzmir MT ile çok iyi anlaşacaksınız bundan eminim,kafalar oldukça benziyor
Davutum Kumitam merak etme sen,ölüm olmadıkça olacak,ölüm olursa yine olacak
tamamdır bu iş... yaaa vallaha gönülden istiyorum zaten Muğla ve çevresine
bayılıyorum hayranım bide güzel bir ortak organizasyon düzenleyebilirsek.....
manyak olur beee yemede yanında yattt....Muğla MT'li dostlarımızlada tanışmış
oluruzzz....nasıl olsa bir çoğumuzun yolu her yaz Muğladan
geçiyorrr.....burdab selam olsun herkese saygılarrr...
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
durun yaaaww forrap kumita bu hafta hava muhalefeti uygun olursa hep birlikte şöyle bi ortak noktada buluşsak...gerçi çok emri vaki oldu bu hafta fethide balık yiyelim diyorduk...siz çıkın gelin falan fistan fıstık.manisada kopsun gelsin uygunsa???daha 4 gün var malum.cumartesi pazar konaklamalı
ooooo şahin kardeşim gelmiş hoşgeldın sefa getirdin gelirgelmezde Mugla MT yı canlandırdın galiba
yine güzel bir gezi Mugla mt sezonuda actı artık gerisi gelir
Gaziantep MT den selamlar
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
şahin kardeşim hiç kıvırıyorrr demee sakınnn, dürüstçe sölim bu haftasonu
iş durumumdan dolayı zaten ben gelemem... nazik teklifin için çok teşekkürlerrr...
eyvallah... forrap ve ben zaten yazın çok daha zevkli ve eğlenceli
bir buluşmayı yapabilmenin çabasında olacağız...(forrapım bana katılıyordurrr inşallah)
size iii eğlenceler gezmelerrr.... pişt hani siz yine yola çıkmadan şölebi izmir
yönüne dkkat edin İzmir MT'den birkaç kafadar belki el sallayabilirr....
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
ağustos 2008 de yaparız bizde
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)