Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

6 ülke -25 gün- 8500 km

REKLAM ALANI

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    vay bea özendim hee. tebrikler abisi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    süper bir gezi olmuş ellerine saglık,recing motora çantalar yakışmış bide benim cbf 150 ye taktıgım yan çantaları begenmeyenler var.
    paylaşımın için saol.
    98 Beygir.....

Motosikleti
    YBR 125
    Anlaşılan güzel bir gezi olmuş ancak biraz daha ayrıntı olsaymış, hangi
    ülkelere gittiniz.
    [COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]

[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]

Motosikleti
    YBR 125 KırmızI 2007
    Super Ya Super mukemmel ama bu motor VFR 800 veya Varadero Veyaa Transalp olsaydı daha iyi olrdu Super olrdu...
    [CENTER][U]% 100 Koruma % 100 Yaşam [/U] [COLOR="Indigo"]| Kaskını Tak..! |[/COLOR]
    [B][COLOR="Black"]EndurO TourinG [/COLOR][/B]:bounce:[/CENTER]

denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    hakketten süpermişsiniz, tebrikler. Keşke fırsatını yaratabilsem de ben de scooter ımla düşebilsem yollara
    fotolar, Motrlar, manzaralar ne desem süpperrr
    Bizde gezeceğiz ama daha sonra
    Poturdak

mstf_gnc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya motor elegant 150
    hangi ülkelere gittiniz çok merak ettim keşke bende gidebilsem daha yolumuz çok uzun

mes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sadece Mondial HYENA 100 herşeye yeter
    çok güzel bir gezi yapmışa benziyorsun.Umarım başına kötü birşey gelmemiştir.Biz bu yaz avrupa turumuzda çok acı bir olay yaşadık.Allah kimsenin başına vermesin.Motorkaravanımızla Avrupa turuna çıktık,dönüşte Roma'da otoparktan kaşla göz arasında koskoca karavanımızı çaldı adi aşağılık italyan köpekleri.Çevrede gezen motosikletli devriye polisleri bu olaya seyirci kaldılar.
    Avrupa hırsız dolu,pek o kadar da cazip değil.Karış ,karış dolaştık.Benzinciler rezalet ötesi.anlatılacak gibi değil.bir akü suyu bulamamıştık.Ayrıca kullanma suyu vermiyorlar tuvaletler deseniz iğrençççç....çok büyük hayal kırıklığına uğradık...Avrupanın bizim gibi olabilmeleri için daha çok yol almaları lazım.
    Özenen arkadaşlara çok ama çok dikkatli olmalarını salık veririm.

not:illa avrupaya gidicem diyorsanız,naçizane tavsiyem;italyayı haritanızdan silin derim.
    Motosiklet aşkına

hocam bende gitmek istiyorum seney kısmetse ........ ;) balkan turu yapacam ama su transvize işleri flan bilmiyorum bakalım

alplion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    buell 1125R
    resimler çok güzel ama bide anlatım olsa on numara olacakmış.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Aprilia Atlantic 500 Sprint Scooter'ların Atası
    Tebrikler abicim canavar gibi gezi olmuş kazasız belasız.

THE_LANCET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Peugeot Trekker & Asya AS200GY2 Süpermoto niyetine
    Alıntı mes adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok güzel bir gezi yapmışa benziyorsun.Umarım başına kötü birşey gelmemiştir.Biz bu yaz avrupa turumuzda çok acı bir olay yaşadık.Allah kimsenin başına vermesin.Motorkaravanımızla Avrupa turuna çıktık,dönüşte Roma'da otoparktan kaşla göz arasında koskoca karavanımızı çaldı adi aşağılık italyan köpekleri.Çevrede gezen motosikletli devriye polisleri bu olaya seyirci kaldılar.
    Avrupa hırsız dolu,pek o kadar da cazip değil.Karış ,karış dolaştık.Benzinciler rezalet ötesi.anlatılacak gibi değil.bir akü suyu bulamamıştık.Ayrıca kullanma suyu vermiyorlar tuvaletler deseniz iğrençççç....çok büyük hayal kırıklığına uğradık...Avrupanın bizim gibi olabilmeleri için daha çok yol almaları lazım.
    Özenen arkadaşlara çok ama çok dikkatli olmalarını salık veririm.

not:illa avrupaya gidicem diyorsanız,naçizane tavsiyem;italyayı haritanızdan silin derim.
    Helal olsun mes gözlemlerini dile getirdiğin için çok sağol Bu yazdıklarını herkes bilmeli bence. Birde sözde avrupa birliği daha çok gelişmemizi söyler. hoş şahsen ben girme taraftarı değilim ama......
    Bu arada resimler çok güzel. Motosiklette öyle. Dolayısıyla gezide güzel olmuştur.
    Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.

Motosikleti
    honda dylan
    fotolar güzelde abicim hangi ülkedesin niye ordasın nereye gidiyorsun biiki satırda yazsaydın daha iyi olmazmıydı.

abal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    tebrikler... gerçekten güzel... benim motorun babasınada çantalar dehşet olmuş yani..
    KIRMIZI BOĞA..

Motosikleti
    Honda VFR800ABS
    Gezinin Çeşme-İtalya (Ancona) ve Ancona- İgnomanista arası gemi olduğundan M kısa kaldı. Seneye lastiğimiz topraktan kesilmeyecek ama
    Her doğru, binlerce yanlışın düzgün bir şekilde biraraya getirilmesiyle oluşur. :wiinkk:

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler