[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
bravo gençler.sizinle gezmiş gibi olduk.Cbf 150 sınıfının en ekonomik motoru.100 km.de 2 lt.yakıyor.Türkiyeyi gez benzincilerle fazla muhattap olma.
yağışlı havalar geldi artık. kannımca bir süre gezemeyeceğiz. o yüzden benzine vereceğim parayı biriktirip yeni yılda yeni motosikletim olcak inşallah. aklımda bi temiz bakımlı kelepir ybr125 var... bunu alırsam izmire gitcez ersin'e söz verdim bi kere.
sade izmir değil-muğla denizli aydın.ve daha aaaa orasıda yakınmış hadi orayada uğrayalım ddediğimiz bir çok ill. varr.
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
forumda ilk belkide..
gezi resimlerini ve karışık fotoları video yaptım
arkadaşlarım valla süper olmuş inşallah bende bir gün cbf 150limle böyle yolculuk yapıcam ozaman bende koycam resimleri
inşallah cbf. nickine yaraşır şööle havalı resimler görmek isteriz
arkadaşlar gayet güzel bir gezi yapmışsınız paylaşım için teşekkürler bu arada zincirlerinizi yanınıza alın karyağmış yaw
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
Sinan Abi,Ersin yeni sezonda bende yanınızdayım.Gezileriniz harika ve keyif verici...Sabırsızlıklı bekliorum mevsimin açılmasını
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
eywallah hamza. hep beraber gezeriz inş. ama ben yokum gibi malum askerlik
abi benzin 3 lira olmuş neyime demişsinde gel bide bana sorr yakmıyo içiyo mübarekkkk
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
yani ne kadar ekmek okadar köfte senin hesap ta ,ne kadar benzin o kadar güçç. motorunuda yeni almıştın allah kaza bela vermesin efendy iso.
güzel gezi olmuş makara geçmiş gibi resimler için teşekkürler
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
ewet makara geçti
yeni sezonda daha kalabalık olarak devam etcez gezilere inşallah da benzin haaala inmedi biraz...
kütahyadaki o dönerli bi yer dediğin döner gazino...
Döner gazino kütahya kalesinin hemen yanı ve şehirin en güzel yerlerinden biri (içmek için çok güzel bi yer)...
ghost rider
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)