Artık bir konuya cevap verirken 1000 düşünüp 1 cevap yazmam gerektiğini anladım Yoksa Çan Çin Çon
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
Çok güzel bir organizasyon gerçekleşti Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler başta Ahmet abimiz (airman) ve yusuf kardeşimiz olmak üzre ismini sayamadıgım diğer arkadaşlardan çok çok özür dilerim kusura bakmayın.. çok güzel bi gün geçirdik herşey çok güzeldi Gaziantep Mt den Sevgiler Selamlar...En kısa zamanda görüşmek üzre inş...
fotolar motolar kalabalık çok güzelmiş valla....
beyler SALTON kardeşimi üzmeyin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
yav klasel nick adem abininmiiiiii
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
.................................................. ..
arkadaşlar çok güzel bir gezi oldu yoğunlumdan dolayı yeni bakabildim espirileri uyarlayan arkadaşa teşekkür edirim honda abi başka tanımam artık ne özellikleri varmışta ben bilmiyormuşum selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Taner resimlerde iyi olmuş benszi gezmişsiniz biz bi aslantaş yapamadık hadi hayırlısı
:cat:
Valla resimler geziler süper. Baktım baktım ben bişey yazmış mıyım diye ama bulamadım heralde kaçırmışım... Neyse ellerinize sağlık.....
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Abicim hoş geliniz, evet bende daha önce yorumunuza rastlamamıştım. Seneye baharda Kadirli de motorsiklet söleni olcak inşallah, daha iyi bir organizasyon ve daha çok katılım, motorlarınızla gelebilirmisiniz bilmiyorum ama olmasa bile arabalarınızla seneye yapılacak olan KADİRLİ 2. MOTORSİKLET ŞENLİKLERİ ne sizde davetlisiniz duyrulur.
YuSuF - YuZuF - YZF:wiinkk:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)