Abi eğer bilipde dalga geçmesine soruyosan bişe diyemicem. Ama o gülme işareti anlamına geliyo. iki nokda ve D :D yada dil çıkarma :d
Abi eğer bilipde dalga geçmesine soruyosan bişe diyemicem. Ama o gülme işareti anlamına geliyo. iki nokda ve D :D yada dil çıkarma :d
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
harika fotolar valla helal olsun hepinize...
efendiy iso la senin plaka nerde hayrola...göremiyom...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Seviyeli bi konuşma olacaksa ekleyeyimm biraz daha açarsan bu konuyu sevinirimmm sonra bi sakata gelmeyelimmm
hıhhh hadi cvp verin bakeem kadir apimeeee abi söylerim ama kızmak yokk tamammıı şaka bi yana abi msn'de arkadaışlarına ileti yazdığın yere iki nokta üstüste bide d koy yani şuu :d çıkan şekli görürsün zatennn, yav buda garip bi açıklama oldu ama neyseee ,seni sevürüüüüzzzzz kadir apeeeeee
işe bakk yaaa bi tane plakanın olduğu foto yokkk, acaba gerçekten yokmukiii, yokk canımm ,öyle şeymii olurrrrr, yav hem sağaneeeee
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
nası bağaneee...tüüüü...ayıp ayıp 45.000 kişi önünde plakasız gezilirmi..
şikayetciyimmm...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
kimmm ,beeennn, pempeeee,, plakasızz haa,, yavv ne elakesii varrrr ,hehe bidee kimi kime şikayetçisinnn nesli tükenmekte olan tonton pandam gurbann oldoommmmmm yav sana sarmak istemiyommm sonra panter emel ablayla birbirimize giriyozzz
işşşş mete ahmet abi sana diyooo anladın sen onuuuuuu şundaki karizmaya bakkk bu motora gümrükte triptik bile istemezler beaaa ne plakasıııı caanımmm meteecimmm
Ahmmet abi destek budur çok teşekkür ediremmmm
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
[QUOTE=efendy_iso;852015]Seviyeli bi konuşma olacaksa ekleyeyimm biraz daha açarsan bu konuyu sevinirimmm sonra bi sakata gelmeyelimmm
sen merak etme okadar sevıyelı olacakkı sevıyeye sasıracaksın ısocum ama genede ben acmıyayım sadee sana ozel sohbetlerım olucak aba dıger kardeslerım ıcın gercekten sevıyelı olacak
yaw millet isoyo fazla şımarttınız yaw adam şişe şişe patlayacak şimdi bunun havasından geçilmezde artık yanından...isooooooo hade bakem eyisin haaaaaa gannkaaaaaaaaa
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
katılan herkese tebrikler.. fotoğraflar için teşekkür ederiz..
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)