[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
.......................................
YuSuF - YuZuF - YZF:wiinkk:
ıste bulusma anı alı abı gene gec klamayın dıyıp durdu fakat kendısını beklıyoruz gene gec kaldın alı abı
kadırlı merkezden alıntı manzaraları
URL=http://imageshack.us][/URL]
ve ısonun bebegı motoru kocaman ama neden se kendı kucuk saka saka motoru gıbı kendısınınde yuregı kocaman
ıste en sevdıgım manzara bereket tanrısı tamamda bunu goren bereket kacar be
ve en sonda ben daha cok eklıyecektım ama vaktım yok sımdılık ınsalalh devamını sonra getırırım herkese ıyı gunler
.................................................. ......................................
.................................
[QUOTE=airman;851284]İlgilerinize teşekkürler arkadaşlar
fotografları ve videoları bir arada toplamaya başladık.elinde döküman olan lütfen göndersin.
Baharda aynı yerde iki günlük kamp yapmayı planlıyoruz.
kroscuların havalanma anı çok güzel ama iniş biraz sert oluyor.(şaka) arkadaşımıza geçmiş olsun.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Ahmet abi ismini hatırlayamadım ama askeri kıyafetli olan kroscu abinin yere düşüş anını koymuşsun sadece, abi aynı abinin düşmeden önceki havada da fotoğrafı vardı madem bunu koydun adamı rezil ettin, bari havadaki fotoğrafında koysaydın havası olurdu abi ya. Şaka bir yana, küçük bir kazaydı ve Allah tan birşey olmadı ama endişelendik. Umarım bir daha yaşamaz dicem ama muhtemelen bundan sonrada defalarca düşecek, çünkü o gün 2 kez de ben palazlandım Askeri kıyafetli kroscu abim forumu takip ediyormu bilmiyorum ama kendisine saygılarımı sunuyorum. Ben hepsini tanımaktan çok mutluluk duydum.
Arkadaşlar TOGEPI artık bizden birisi lütfen mesajlarınızı düzeltiniz.
sevgiler.
Askeri kıyafetli kroscu arkadaşın ismini bilmiyorum ama çıkış resmini diğer arkadaşlara yanlış örnek olur diye koymadım.Havada gaz kesilmeyip önün kaldırılması gerekli sanırım.
sevgilerle.
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
...................................
Ahmet abi uyarınız üzerine TOGEPI isimli arkadaşa yönelik yazdığım mesajları derhal kaldırdım bilginize...
Abi biliyorsunuz benimde kros merakım var. Askeri kıyafetli abinin havadaki haliyle diğer arkadaşların havadaki görüntülerini mukayese ettim, bende sizin vardığınız kanıya vardım, diğer motorların ön tekerleği arka tekerlekten daha yüksekteydi, yani önce arka tekerlek düşüyor, askeri kıyafetli abinin görüntüsünde ise tam tersi var, onun ön tekerleği yere önce düşüyor. Abdülkadir abi genelde akşamları yazıyor, sanırım bu akşam bu konuyla ilgili bizi ve merakı olan arkadaşları aydınlatır.
Sevgili kardeşim sana hak veriyorum, normal şartlarda örnek teşkil etmesi bakımından yazıların kalması ve insanların yapılan saygısızlık karşısında gösterdiği tepkileri herkesin görmesi gerekir. İlk önce tıpkı bende senin gibi düşündüm, emin ol Ahmet abi ona karşı yazılanların kendisine yapılan saygısızlıktan kaynaklandığını biliyor, ilk başta kendiside tepkisini ve kızgınlığını foruma taşıdı ama sonrasında özelden konuşmuşlar, demekki gerçekten hatasını anlamış ki Ahmet abi bizden yazılarımızı kaldırmamızı isdedi. Ahmet abi konuyu bütün yönleriyle inceleyip öyle yazmıştır bunu.Kesinlikle hoş birşey değildi ama hepimiz hata yapabiliriz, eğer pişmansa, af dilemişse çok fazla üzerine gitmemiz doğru olmaz. Ama tabiki yazını kaldırıp kaldırmamak yinede sana kalmış, biz hepimiz aynı amaç uğruna bu platformda toplanmışız, birlik beraberlik olmak için, bölmeye, parçalamaya, bozmaya çalışana çok sert şekilde tepkimizi gösteririz ama şimdi büyüklük yapma zamanı. Kardeşimiz yaşça bizdende çok küçük, Ahmet abiye, sana, bana ve konuyu okuyup tepki gösteren herkese ağabeylik yapıp affetmek düşer. Hoşgörü göstercene eminim. Biraz uzun yazdım, çok lafın çok yanlışı olur derler, umarım yazımın içerisinde seni kıracak birşey yoktur. Selam ve sevgilerimle.
yine harika resimler atmişiniz elletinize ve emeginize saglık
sanki daha foto olacaktı gibi yaw neyse merakla yeni eklenecek fotoları bekliyorum...
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
ok abım degıstırdım kusura bakmayın bıraz gec oldu aırmen abı sana karsıda bır kusurum olduysa af ola
Değerli arkadaşlar.
Bu topic'in açılış amacı
Motosiklet Kardeşliği ve dostluğu adına dolu dolu yaşadığımız bir güzel günün anılarını canlı tutabilmek için fotograflarımızı ve
aaaa ben bunu nasıl görmemişim
vay anasını ben bu kareyi kaçırmışım gibi dileklerimizi paylaşmak içindir.
bu gün topic birdenbire dış güçlerin etkisiyle amacından çıktı gerekli gereksiz tartışmalara sebep oldu ama,problem tamamıyla kontrol altında
Konunun rayından çıkmaması için hassasiyet gösteren Aydemir,Efendy_iso (sonunda kendisi raydan çıkıyordu ya) İmkansız27,Yusuf_tb5cks'ye özellikle teşekkür ederim.
Amacımız dost kazanmak Herkes er yada geç hatasını anlayacaktır.
sevgilerimle
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)