resimler çok güzel paylaşım için sağolun,katılamadık ama resimlere bakaraktan gerçekten çok güzel bir organizasyon olmuş diyebilirim...
resimler çok güzel paylaşım için sağolun,katılamadık ama resimlere bakaraktan gerçekten çok güzel bir organizasyon olmuş diyebilirim...
Her asker yeşil bereli olamaz
çmsk adına konuşan burcu ;
herşey için çok teşekkürler, organizasyon ve sizlerle tanışmak güzeldi.
en yakın zamanda bizim davetlimiz olacaksınız
(iadeyi ziyaret mi neydi, öyle bi adı vardı)
ya milllettt
hani benim hoplayıp zıpladığım foto
ya onca risk alıp cross'çuların yaptığını yaptım, biriniz fotolamadınız mı
peki ondan vazgeçtim tek teker çalışmalarımdan da mı yok
neyse sağlık olsun,
Allah güç, sağlık, para verdiği sürece daha çok yaparım inşallah
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
allah allaaaaaah süper yaw biz bunu ara sıra tekrarlasakmı ne herkesin yüregine salık çok güzeldi gerçekten
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
kadirlideki dostlarımız lütfen tüm cekilen fotografları ve videoları bize ulaştırın özel arşivlerimize koyalım birleştirip bir cd yaparsanız cok sevinirim tekrar teşekkür ederim
[MEDIA][/MEDIA][COLOR="Black"]:pr:[B]asfalt bizi bozar abi[/B][/COLOR]
İso yanlız sürekli motosiklet fotoları çekmişsin insanları çekecegine
Born To Be wild,Live to Ride...
ellerınıze saglık organızasyon superdı helede karsılama gercekten cok sıcak kanlı bır ortam hıc tanımadıgımız abılşerımızle kardeslerımızle tanıstıkk ınsallah umuyorum sızde antepe geldıgınızde bızde sızı en ıyı sekılde karsılarız yollarınız hep acık olsun sevgılerle gazı antep mt uzeyır
[QUOTE=BUnReCU;849708]çmsk adına konuşan burcu ;
herşey için çok teşekkürler, organizasyon ve sizlerle tanışmak güzeldi.
en yakın zamanda bizim davetlimiz olacaksınız
(iadeyi ziyaret mi neydi, öyle bi adı vardı)
ya milllettt
hani benim hoplayıp zıpladığım foto
ya onca risk alıp cross'çuların yaptığını yaptım, biriniz fotolamadınız mı
peki ondan vazgeçtim tek teker çalışmalarımdan da mı yok
neyse sağlık olsun,
Allah güç, sağlık, para verdiği sürece daha çok yaparım inşallah
Burcu enduroyla yapmış olduğun kros o kadar güzeldi ki herkesi büyüledin, sen motorun üzerinde bulunduğun sürece senin dışında hayat ağır çekime geçti
hatta durdu, kurtlar kuşlar bile senin geçişini izledi,doloyısıyla kimse fotoğraf çekemedi. Biraz abarttım sanırım ama
hakikaten çok güzeldi, senin ordaki varlığın bile çok anlamlıyken sen tuttun birde enduronla bize kros şov yaptın, ellerine sağlık, Rabbim tekerine zeval vermesin, Rabbim sana daima güç, sağlık ve para versin kiiii sende bizim aramızda ol. Senin oraki varlığının bize kattakları ve yaptığın şovla iligli birşeyler yazdım ama yanlışlıkla ayshegül'e göndermişim. Sana birşey söylicem ama kimsenin, özelliklede kros ekibinin duymaması lazım, gel en iyisi kulağına söyleyim. Şeyy hani kroscular gösteri yapıyorlardı ya o zaman bir kaç tane provakatör ayarladım, alkış yaptık ama kimse katılmadı, sen gösteri yaptığında gaz vermedik millet kendiliğinden gaza geldi ve seni alkışladılar. Büyüksün be bacııı.
Abicim sizlerde bu tür olumlu tepkiler almak bizleri o kadar onurlandırıyorki. Sizleri mutlu edebildiysek, güzel bir gün geçirmenize vesile olabildiysek ne mutlu bize. Katılım fazla olunca her şeye yetişmekte biraz güçlük çektik, eksik kaldık, fiziki anlamda belki birazcık yorulduk ama gelen insanlar o kadar güzeldiki, ortam o kadar güzeldi ki ortama girince fazlasıyla deşarj olduk. Kapılarımız her zaman hepinize açık ama bu büyüklükte bir organizasyondan bahsedecek olursak önümüzdeki yıl inşallah, hemde daha fazla katılımcı ve daha iyi bir organizasyonla...
[QUOTE=ffilozoff;849710]kadirlideki dostlarımız lütfen tüm cekilen fotografları ve videoları bize ulaştırın özel arşivlerimize koyalım birleştirip bir cd yaparsanız cok sevinirim tekrar teşekkür ederim[/QUOTE
Saygıdeğer dostum dün bu konuyu airman (ahmet abi) ile konuştuk, ben de aynı şeyi söyledim, kısmet olursa fotoğraflar ve videoları, ulaşabildiğimiz herkesten alıp, bir cd de toplayarak çoğaltıcaz ve hazırlanan cd lerden ben kendim bizzat grup temsilcilerine birer adet adreslerine göndercem, siz temsilcilerden edinirsiniz. Yalnız daha fazla fotoğfaf toplayabilmemiz için birazcık zamana ihtiyacımız var. En kısa sürede fotoğraf ve videoları içeren cd ler ellerinize ulaşcak inşallah. Selam ve saygılarımla KADİRLİ MT adına Yusuf.
Üzeyir kardeşim, iyi dileklerin için çok teşekkür ediyoruz. Kısmet olursa bir gün bizde sizi ziyaret edcez tabiki, börekleri, çörekleri, tatlıları yiyin, çayları için, gezin eğlenin bu daya yanınıza kar kalsın öylemi, yok abicim öyle, bir gün gelcez Antepe, geldiğimiz de de biz misafir olmanın tadını çıkarcaz. Yav herkes organizasyon çok güzeldi, şöyle oldu, böyle güzel geçti diyor, fotoğraflarda bir sürü motor var ama telaştan, koşuşturmacadan ben bunları neredeyse görmedim abi. Ama krosların hepsini net bir biçimde gördüm. Abicim biz geldiğimiz zamanda aynı sıcakkanlılıkla karşılanacağımızdan hiç şüphe duymuyorum, her zaman baş tacısınız...
Abi sitede yer alan yazılar sayesinde organizasyon ile ilgli fikir edinmişsinizdir, çok güzel oldu, katılım oldukça yüksekti, ama bilinki eksikliğinizi hissettik, bir dahaki buluşmaya mutlaka bekliyoruz. Selamlar, KADİRLİ MT adına yusuf.
"Abi sitede yer alan yazılar sayesinde organizasyon ile ilgli fikir edinmişsinizdir" Şeklinde başlayan yazı MAKİNE abime ithafen yazılmıştır. Başlıkta Makine' ye ithafen diye yazdım ama nedense burda çıkmamış.
YuSuF - YuZuF - YZF:wiinkk:
ya yusufcugum hadi burcunun resimleri yok dedin peki bizim resimler noldu uzaktan çekilmiş bir kaç resim dışında bişey yok olmazki şak biyana hepinizden allah razı olsun kros yapamadık ama çok güzel bir bayramdı.
emeği geçenlere burdan teşekkürlerimi bildiriyorum. Gerçekten süper bir organizasyon oldu.Elbetteki insanın olduğu yerde hatalar olacak. o kadarı da doğal. organizasyonda emeği geçen her kişiye tekrar teşekkür ediyorum. Kadirliden geçişimizde konvoyu fotoğraflayan yok sanırım.
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
foto var bende ama bir musayıt olup ta atabilsem akşama inşallah atacam
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
Seni Çan Çin Çon cu Seni
Bu arada trafik ekibi ile yapılan konvoyda kimse foto çekmedimi?
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
evet arkadaşlar mukemmel organizasyon olmuştu orada tanıdıgım ve tanışmaya fırsat bulamadıgım tüm motor sevdalılarının ellerine ve yureklerine saglık teşekkurler KADİRLİ MT ve emegi gecen TUM ARKADAŞLARA saygılarımla GAZİANTEP MT den BETTER 27 İRFAN saygılarımla
Sizden de Allah razı olsun Abdülkadir abicim, taa oralardan hemde kroslarınızla asvalt yolları çekerek geldiniz. Asvaltta yol almanın sizin için ne kadar zor olduğunu biliyorum. Abi daha çok fotoğraf var ama malum hepimiz çalışıyoruz, zaman ve fırsat bulabildiğimiz kadarıyla aktarmaya çalışıyoruz. Benim zaten makinam bile yoktu ama burada yer almayan çok farklı makinalardan çekilmiş çok sayıda fotoğraf var fırsat buldukça buraya aktarcaz inşallah abi. Hatta Ahmet abim çok güzel bir foto eklemiş bile.
arkadaşlar yeni resimler eklenmiştir brinci sayfaya...
saygılar....
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
[IMG]D:\RESİMLERİM\fto17 D:\RESİMLERİM\fto18 D:\RESİMLERİM\fto 19[/IMG]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)