La benimde kros alasım geldi iyimi Racing görüyom ondan almak istiyom aha böyle kroslarla dağ bayır gezeni görüncede Kros istiyom.... Süper olmuş Çamur topra vb. yerlerde kros sürmek çok eğlenceli oluyor..
La benimde kros alasım geldi iyimi Racing görüyom ondan almak istiyom aha böyle kroslarla dağ bayır gezeni görüncede Kros istiyom.... Süper olmuş Çamur topra vb. yerlerde kros sürmek çok eğlenceli oluyor..
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
bence vakit kaybetmeden bu zevkide tadmalısın dostum
sato o domuzları görünce nasıl yusufladığımı tahmin edemezsin abaav çünkü saldırdıklarını biliyorum. aslında lazım kuru he he
o çamurmu en kolay temizlenen o zincir dün akşam ön dişli korumasının olduğu yeri sökünce ordaki çamuru gör sökmeden temizlenmiyor olcak okadar
her motorcunun elinin altında 2. bir dağ motoru olması lazım. yüksek hız, viraj alma, uzun yol yapma gibi zevklerin en üstünde biş. bi serüven yaşıyorsun süper bir macera
he he kankoo arkadaş kaşındı bende götürdüm hanımı istanbula gidince kaçamak yapmak istedi bende soktum çamurun içine nasıl
cross dağ motorlarını arazide sürmek eylenceli. sizi bi bakmışınız dağa kaldırmış peşmegemi bunlar yahuu he he
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
ohh ohh süper olmus yaa... Bayılıyorum camura bulanmayı... Canım cekti şimdi.. Kısmet olursa yakın zamanda bende gidecem camuru özledim artık... Tekerinize saglık...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Offf süper süperrrrrrrr, biz de bi kere Kemer'de yarışlarda ATV ile çamurlara bulanmıştık. ATV nin tadı bambaşka oluyor tavsiye ederim... Ama benim gibi açık mavi giyinip gitmeyin,anneniz Ayşe Teyze'nin çamaşır suyu ile yıkar sizi
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
arabayla hersene uğruyorum sinop a ama motorla nezaman kısmet olur bilmem ,aslında en iyisi bi römork düşünüyorum.
teşekkürler bu arada
eyvallah herzaman bekleriz gezide yaparız
o atv bizim ne çilemizi çekti he he kuma sapladım çok güzel bi poz oldu
güzel bir etkinlik olmuş tebrik ederim
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
he he saolun arkadaşlar
okadar özeniyorumki şu çamurlarda yuvarlanan ofrod cu arkadaşlara.makinam büyük oldugu için benim için risk oluyo ama sırf bu zevki tadabilmek için alıcam bi ucuz çinli dalıcam çamura bataga :D
süper olmuş
[B]SİGARA İÇENLER MUTLAKA SEYRETSİN!!![/B][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=MYXsl9kCLVw
[/YOUTUBE]
wowww süper olmuş ya harika gerçekten
Bu kaLp TEK baŞInada AtaBİLİr DEstEK ÜNİte GErekMEz...
siz kendiniz kaşınmışsınız ama güzel gezi olmuş paylaşım için teşekür
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
*** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...
yol mu bitti ne işiniz var dağın tepesinde ???
güzel olmuş güzel, ama hiç düşmüş gibi bi haliniz yok...insan bi düşer bee
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)