ahmedim gözümle derken gözümle birlikte gözüm gibi bakıyorum anlamında .
ahmedim gözümle derken gözümle birlikte gözüm gibi bakıyorum anlamında .
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
türbenin karşısındaki şelalemsi yere kadar iyiki yorulmamışsınız.
ordan akan su pek kaliteli değil
ya bundan sonra ani karar vermeyip gideceğimiz illere öncesinden
haber vermeye karar verdik. hem tanışmış oluruz olmuyor böle yaaa.
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
çok güzel resimler ellerinize sağlık
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
benimde 10 günüm bilecikte 45 günüm söğütte geçti acemi birliğiydi lanet günlerdiii ama duygulandım valla emeğinize sağlıkkk güzel gezi olmuşşşş
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
askeriyesi kötüdür belki ama kendi insanları güzeldir iyidir. gezecek yeri de çoktur. tarihi bir yer...
insanın kafası uyarsa arkadaşıyla neler yapıyo.helal olsun
güzel gezi olmuş.emeğinize değmiş.
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
3 tf cilerin eray ' ı eksik orda aaaaah aaaah ulan caracal bi tane pzvnk ın ısık ıhlalıne gıttın az kaldı aaaz seneye burdan bı cıkcam solugu antalyada alcam
burhan sefa senin resimdeki eleman kimdi yaaaa
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
söğüt e geldiginiz de tüm herkese arkadaşlara tavsiye edecegim bir mekan var ARZUM LOKANTASI ugramadan gitmeyin hesaplı ve kaliteli bir tat ve oradaki resimlere iyi bakın bu ülke icin at üstünde düşmanı bozguna ugratan insanların orjinal fotoraflar var ve gazi madalyası sizlere gezmeniz gereken var görmeniz gereken yerleri anlatırlar 12-13-14 eylülde ERTUĞRUL GAZİ yi anma şenlikleri var bu coşkuyu gelin hep berabey yaşayalım
dostum süper sizi kocaeli kartepeye grand otele bekleriz burasıda muhteşem
ne güzel gezi olmuş emeğinize sağlık
[B][I][COLOR="Magenta"]I've become so numb , i cant feeL you theree.. [/COLOR][/I][/B]::xblink::::comico::
Benimde askerliğim söğüt bileciğe çıktı acemilik hayırlısıyla bir acemiliği atlatırsak iyi olacak.
Bekle söğüt osmanlıyı yeniden kuracaz :D
Konu hort
Sinan iyi gezmişsiniz evvelden.
Benim cigulinin memleketi burası ,motorumu buradan almıştım.
Hayırlı teskereler,güzel yer çıkmış.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)