özele buyrun (bilmemkac karakter)
özele buyrun (bilmemkac karakter)
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
bu motosikletçi diyaloogların da okuduğum topiğe göre , , artık bayanlara bazı larının trafikte bakış açısı değişmiş gibi,,,,ş. içinde bazı tatsız olaylar yaşansada, ş. arası yolllarda hangi motoırcu kalmış ta başka bir motorcu ona yardım etmemiş,, ve bayan arkadaşımız da kendine güvenmiş demekki ki çıkmış yola,,
ayrıca,,, gezi de çok güzel olmuş çok güzel resimler var ,, daha önce de bakmıştım ama güncellenince bir kez daha baktım ,
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: Başlıkta konu dışına çıkılması ve başlığın güncelliğini kaybetmesi sebebiyle konu kilitlenmiştir
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
Onur Yollarda
www.seytanicadi.org | www.instagram.com/seytani.icadi | www.youtube.com/channel/OnurYollarda
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)