tek kelimeyle harika muhteşem enfes süper harikulade tebrik ederim sizi........
tek kelimeyle harika muhteşem enfes süper harikulade tebrik ederim sizi........
valla helal olsun, güzel gezi güzel paylaşım.
tek başına iyi yol yapmışsın, ayrıca tebrikler bunun için.
nice km lere...
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
çok keyifli bir yolculuk olmuş.gece çekilmiş fotoda motorun mavisi çok güzel gözüküyor.
süper yaaa.ne diyim işte.
Üzülme be cezerye sende gezersin, motorsuz gezimin bensiz fotoğrafları diye de bir başlık patlatırsın
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
Bayan rider nedir? Bayan surucu olmasin o?
Gezi notlarini ben de okudum. Gercekten guzel olmus. Resimler de harika.
Cesaretiniz icin tebrik ederim.
= = = Be Aprilia racer! = = =
çok güzel sağol abla gezmiş kadar oldum
plaka da manyak yanlız
facebook.com/kaskafa
çok guzel resımler paylaşım için teşekkurler
!! ÖLÜ VE YAKIŞIKLI OLACAGIMA CANLI VE ÇİRKİN OLAYIM !! ::tutkuy::
ben oyle motorsuz gezilerimi motosiklet forumunda anlatmam acikcasi. yapanlar var, ben hoslanmıyorum...
motorlu bir gezi de yapsam, fotolar gene bensiz olurdu..
Sedacim ya, kusura bakma, bu gibi ignelemelerden dolayi gezi basliginin konusu da dagılıyor. sen anlayışla karşılarsın diye umuyorum
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
gerçekten helal olsunn seningibi bayanları canı gönülden tebrik ediyorumm.fakat en kısa sürede o arka lastiği değişsen çoooooooooooook iyi olurr.
gezi yazısı okuyayım da eski günleri yadedeyim diye siteye girdikten sonra bu yazıya dalmıştım ki sonraki resimlerde eleman manitasıyla gitmiş ,kendi resmi yok manitasını çekmiş diye düşünürken alttaki resimlerde meğerse o kızın motorcumuz olduğunu anladım.Öncelikle cesaretinden dolayı tebrik ediyorum.
Senin bu gezin resim ve yazından çok daha kullanışlı olacak benim ve başka arkadaşlar için.Mesela benim yalnız Ankara ya kadar gidip gelmemi delilik olarak görenlere senin bu gezini referans göstereceğim. Ve tabi birçok arkadaş da böyle yapcaklarını söylemişler.
Umarım bize yeni referans noktaları olacak geziler yaparsın....
Benmi saçmalamışım.... Bak sen..... O kadar zaman motora bindin enden böyle gezi yapmadın Yaptın da neden paylaşmadın peki?...
Tr değişti merak etme sen... Bak en güzel örneği... Sayfa 1 de resimler var....
Senin gezi başlığını da bekleriz...
Bu arada hala sözümün arkasındayım.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
bayıldım tek kelimeyle süper yemin ediyorum harika...
cezo niye geriyorsun ortamı anlamadım...en azından bu topik yeri değil diye düşünüyorum...mantıklı bişey için gersen gam yemicem takviye yapıcam...ama topiği açan arkadaşa ayıp oluyor...
Dersimiz...SEDA
Konumuz..SEDA
esas saçmalık bu cümlede...Seda paylaştığı için kötümü oldu yani...seminerleri erkek-kadın araştırmalarını paylaşırken iyi yani...işine gelince ego pompalayınca iyi olmayan veya olan bir geziyi paylaşmaya gelince samimiyetsizlik öylemi...o zaman bu forumda ne işin var...paylaşmadığın bir hayatın var ve başkalarının hayatınımı okuyorsun...hadi canım sende...
[QUOTE=cezerye;932592]nerden biliyosun gezi yapıp yapmadıgımı?
ne sacma; herkes hayatını seninle paylasmak zorunda degil!
Mete Abim haklı, daha soyleyecegin birsey varsa ozel mesaj at lutfen. (Atıp tutmasın o da yahu!!)[/QUOTE]
muhtemelen sana en son yazdığım kitleme mesajımı henüz okumadın...cevap insaflı olmuş...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
cok komik oldu.. neden?
1. konuyu degistirmeyelim diye giriş yapıp konuyu saptırıyorsun Mete Abi. (ki, ben Mete Abi hakli diye eklemisim kendi mesajıma)
2. ben Seda'ya ''yine gez, yine paylaş, sen gezdikce-keyif aldikca biz de aliyoruz'' demişim zaten once bir oku!
3. bu foruma yuzlerce insan uye. ben herkesle herseyi paylasmak istemeyebilirim. bundan daha dogal ne var yahu?
4. cevaplar pm' e lutfen
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
Burası hayat paylaşma yeri değil bunu sende biliyosun..Motor sevdasını paylaşma platformu.... Ayrıca benle tek başıma paylaşmıyor... 40.000 i aşkın üye ile paylaşmış oluyor....
Paylaşırsın paylaşmassın kendi tercihin... Saygı duyarım... Ama bu şekilde yazman çok yalnış......
Ve biliyomusun hala sözümün arkasındayım....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)