iyi bir gezi yapmışsın resimler için teşekkürler içimizi açtı ya bu şehir ortamından birazda olsa çıktık
iyi bir gezi yapmışsın resimler için teşekkürler içimizi açtı ya bu şehir ortamından birazda olsa çıktık
KaLbİnDe ŞeYtAnLaRıN mElEkLeRdEn FaZlA oLmAsInA iZiN vErMe!!!
by tpr.
süper olmuş helal olsun.Siyah inci yakıyor bu arada plakada sahibine özel pek bi cafcaflı olmuşGezilerinin devamını dilerim Tekerin daima düz bassın,Yolun ve farın daima açık olsun
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
seda gercekten tebrik ederim resimler cok guzel davranisin bir ornek
cesaretinden dolayı sana milyonlarca kere tebrikler, helal olsun sana.
ayrıca makinanın maşallahı var
seda tebrık edıyorumsenı cesaretın ve dayanma gucun ıcın o kadar yol tekbasına gercekden cok zor olur ama zevkınede dıcek olmaz yanı....
ALLAH FREN TAKIMLARINIZA ZEVAL VERMESIN
ZEytUN KiSS
Hela olsun Seda kardeşime. Allah kötü niyetli gözlerden saklasın. İnan gurur duydum. Tebrik ediyorum motorculuk ruhu ancak bu kadar güzel yansıtılabilir.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
suna emınım sen çopk cesur bir kızsın..SÜPER YA acayip hoşuma gitti valla yaptıgın gezı yorumların ve resımlerın harika bundan sonrakı faalıyetlerını ızlıcem söz..yinemi bu kız demek te yok
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
kesinlikle çok büyük bir özgüven ve cesaret
tebrik etmek gerek
ve fotoğraflarr hiçde küçümsediğiniz gibi değil
güzeller
tarihi yansıtabiliyorlarr
daha nice geziler yapıp paylaşmanız dileğiyle
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
seda gideriz artıkın başka gezilere...
zati marmok sözün var
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
gerçekten seni izlerken ulen elin kızı gidiyo biz biyere gidemiyos dedim kendi kendime
tebrikler güsel gezi olmuşş devamı olur inşallah
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
Çok ilginç bir gezi olmuş, yolculuğun sayesinde motosikletlerin içinde yatan özgürlük ruhu ortaya çıkmış. Resimler için teşekkürler.
seda gerçekten çok güzelbi geziolmuş tebriklerbizde ankaradayız neden hiç karşılaşmadım senle anlamadım şimşek motor
sizi gercekten ayakta alkıslıyorum..helal olsun wallahı.fotolar ıcın tesekkurler
Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez
tebrik ediyorum artik yollarda bayanlar var , sonunda akli basinda biri cikti da gezmeyi de becerdi. Guzel bir ornek bayanlarda gezebilir tek basina erkekler gibi bu ulke guvenilir bence , sadece bir kac kendini bilmez yuzunden insanlar genel tepki veriyor
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
gercekten cesaretin için tebrik ederim güzel gezi olmuş.....
tebrik edrim yeni okudum yazını seda
bu arada plakan daçok özelmiş yaww
Merhaba ...
Umud ederizki gezilerine son sürat devam ediyorundur ...
Tam Bir türk kızı demek geldi içimden....
"Cesaretin kadar Kaleminde sağlam..."
Daha Nice Mutlu sonla biten geziler yapmanı dilerim....
Bende bu resmini (Fotoğrafa Resim Dememek lazım ) beğendim...
Güzel poz Güzel çekim Güzel açı... Tek noksanlık ışığın ters açıdan gelmesi olmuş...
O kadar kusur kadı kızında da olur
Nice bol fotoğraflı gezilere.....
cok güzel bir gezi olmuş. darısı benim başıma inşallah
sana çok feci saygı duydum walla yaa. helal olsun gezilerin dewamını bekliyoruz
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)