(Bu sefer) Motorlu Gezimin Motorlu Resimleri
Reklamlar
-
ultra helal olsun.......
Reklamlar
-
-
Kıskançlık damarlarımdan bütün vücudumdan, hücrelerime kadar yayıldı Sedaaaaaaaa.
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
-
Valla çok güzeldi büyük bir zevkle hepsine baktım teker teker okudum.Çok güzel yapmışsın cesaretinden dolayı ayrıca kutluyorum.Bide motorun çok güzel Allah kazadan beladan korusun.
Bulunduğu yer:ankara yazıyo gerçekten ankarada mısın?tanışmayı çok isterdim bende motoru alınca birlikte seyahat ederdik hep istemişimdir bi ssim olsun tabi ilerde mesela R6 çıkıp geziyim güzel yerleri
-
tebrikler.bundan sonraki seyahatlerin cesaretinle baraber yanına aklıda arkadaş yap. ne olur, ne olmaz.
-
Tebrikler 10 numara bir gezi olmuş...cesaretinizden dolayı sizi kutluyorum...yılın bu zamanında çoğu motorcu arkadaşımız işle ev arası bile motorunu kullanmaya çekinirken sizin geziye çıkmanız takdir edilecek cinsten...
bu arada dikkatimi çekti korumalar güzel ama eldiven kullanmıyosunuz sanırım...bu soğuklarda kullanmanızı tavsiye ederim...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
seda sanki lastiklerin değişme zamanı gelmiş gibi ortası baya bii kabak olmuş yani sana bişe olmasını istemeyiz yani dmi arkadaşlar
-
güzel gezi olmuş... sitedeki bir çok erkek üyenin
bile yapamayacagı bir gezi olmuş(ben dahil) .çok güzel resim
ve paylaşımlar....devamını bekliyoruz....
[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
-
motor güzel, siz güzelsinizz ,yalnızz heykellere gelene kadar o kadar motor ve sizin resminizi gördümki, bütün resimler böyle devam edecek dedimm ,Allahtan motor kazası geçirmiş gibi sağı solu yok olan heykkeller ,geziye renk katmışşş, bu arada siz görmesenizde arkamda göl var'a koptum valla ,emeğinize sağlıkk güzel bi gezi olmuşş motorda çağırıyo resmen
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
Güzel gezi olmuş. Paylaşım için tşk.
BU arada sırt ve bilek ağrılarının durumu ne oldu?
-
MT Site yönetimi uyarı mesajı. |
|
Uyarı Sebebi: Başlık saçma ve alakasız mesajlardan arındırılmıştır.
1. Başlığı açan üyenin kişisel haklarına ve özel hayatına ilişkin yapılan yorumlar silinmiştir.
2. Pınar arkadaşımızın almış olduğu motor hakkındaki tahminler ve sohbetler ayrı bir başlık konusudur.
|
|
|
Onur Yollarda
www.seytanicadi.org | www.instagram.com/seytani.icadi | www.youtube.com/channel/OnurYollarda
-
tebrikler eminim cok eglenmişsindir ama ben bu fotograf olayına adapte olamıyrm motora binince herseyi unutuyorum donuste bi bakıyorum sadece bikac poz aaa yine unuttuk bidahaki sefere derken 6000km yapıp gorevi baskasına devrettim :D yolun acık olsun
ya tozu dumana katacaksın, yada tozu dumanı yutacaksın!
-
Söyleyecek fazla söze gerek yok.Tek kelime ile harika cesaretinden dolayıda tebrikler
-
tebrikler özellikle köyümü-karacasu-görmek beni çok mutlu etti...bende sürekli gidiyorum.
-
guzel gezi olmus...............
-
süper gezi ve paylaşım...tebrikler teşekkürler...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Ben ki buradan Tekirdag'a giderken bile iki kere dusunuyorum. O yuzden Helal olsun diyor, baska birsey diyemiyorum. Bu arada plakaya hasta oldum ;)
-
-
valla süper olmuş.tek kişilik dev kadro.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)