Tophane Sabahlama Buluşması Resimleri
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Ben bi fön çektirip gittim çayların yarısını ısmarladılar vallaa
Hesap ödemek istemediğin zaman fön paramı ver ben fön çektirip yeterim hemen
-
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Yok abi ben arkadaşlarımdan bahsetmedim garson ha bire beleş çay taşıdı banada yanımdaki arkadaşlarıma da
-
Pınarr adlı üyeden alıntı
Yok abi ben arkadaşlarımdan bahsetmedim garson ha bire beleş çay taşıdı banada yanımdaki arkadaşlarıma da
yav sonucta lafın özü şu...erkekler aptaldır...doğal olarak bende aptalım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
Tamam işte ama o aptal erkek sayesinde masadaki erkeklerde beleş çay içti dimi ?
Demekki masadaki erkekler akıllı aptal olan garson sadece
-
halbukim garsomlar o kadar uyanıktırlar ki şeytanın hesabını bilem şişirirler...itiraz etse arkaya alır girişirler...
-
ya sen gecen gün 24 tane buzdolabı alıyodun ya kartlarınlan olmazsa onların biriylen bize yemek ısmarlasana kaşıbeyaz da yerim ben ama
[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
-
cartman adlı üyeden alıntı
ya sen gecen gün 24 tane buzdolabı alıyodun ya kartlarınlan olmazsa onların biriylen bize yemek ısmarlasana
kaşıbeyaz da yerim ben ama
iç tüketimi gııdklamayı bırakıp bide senin mideni gıdıklayacam eylemii...Manisa dağları yüksek yüksek olurmuş...İstanbıla gelde düşünürük...
-
sabaha kadar kaç bardak çay içtiniz
-
mete_han adlı üyeden alıntı
valla ama kalabalık olmayan bir döneme denk gelsin...Tophana kazıkcı biraz...bi çaya 3 ytl diyolardı fi tarihte eşşoğlular...
tuce off be nerdesin...senin topiği yukarıda dutcam diye ıkınıyom yetiş gayrı...
bırak aşağı düşsün ozaman...
facebook(Fazer Tutkunları)
-
killing_machine adlı üyeden alıntı
sabaha kadar kaç bardak çay içtiniz
40 tane ısmarlamaları saymıyorum
-
Şu resimdeki çirkin bayan kim?
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
-
-
-
Fazla çay sağlığa zararlıdır,kabızlık etkisi gösterir ayrıca kanı koyulaştırır.
Ama 40 tanecik çaydan bişi olmasÇok güzel olmuş.Şafak ağarırken bir resim alsaydınız keşkemm...
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
-
-
-
Pınarr adlı üyeden alıntı
headhunter251=Fazla çay sağlığa zararlıdır,kabızlık etkisi gösterir ayrıca kanı koyulaştırır.
Neden bende ters etki yapıyo aceba????
Ama 40 tanecik çaydan bişi olmas
Çok güzel olmuş.Şafak ağarırken bir resim alsaydınız keşkemm...
Keşke tabii de Melih beyin gıcıklığı üstündeydi. Zaten çeksekte vermezdi. Bize çirkin olanları vermişmiş daha bi dünya resim var hayında...
ben sizin yerinizde olsam o resimleri ne yapar yapar ele geçirirdim bi mehtap bir de şafak manzarasının mest edemeyeceği insan yoktur kanımca
Ayrıca ters etki demişsin onunda ilacı var:Bir kahve kaşığı kahveye, yarım limonun suyunu sıkıp iyice karıştırınız ve sonra oluşturduğunuz karışımı afiyetle yiyiniz.Biraz ekşi olur ama işlevi büyüktür yarım saate bişiycik kalmaz
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
-
oooo... sabahlama muhabbeti süper. hele hele tophanede dahada süperde... üşümediniz mi siz yaww... birinin sadece gözleri görüniyi.. gerisi battaniye sanırım. yada 2008 model koruma kıyafetlerini mi sergiliyo anlayamadım.. hehehe...
sabahlar olmasın demişsiniz ama genede sabah 9 olmuşşş. allah neşenizi bozmasın...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler