Bandırma Erdek turhanlı ve köyleri resimler...
-
24 Ağustos 2005, 00:56
Reklamlar
-
24 Ağustos 2005, 01:18
ellerinizesağlık resimler çok güzel gezdiğiniz yerler çok güzel yaşadıkça gezmek lazım imkanlar dahilinde tebrikler
-
25 Ağustos 2005, 14:05
Hocam sende seyyahlıga başladın Allah yardımcın olsun. ama sen resim olayını çözmüşsün, gün batımı olayı çok güzel. Artık işleri halledince bi kuş cenneti yaparız.
-
25 Ağustos 2005, 15:47
-
25 Ağustos 2005, 16:10
Ozaman Artcının ellerine sağlık güzel resimler bayıldım Yolda Saga dogru kıvrılan bir virajin oldugu resim 29 ve 30 uncu resimler O virajda hosuma gitti Tiger ile o tarz virajlardan gecmek çok zevk veriyor bana
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
-
25 Ağustos 2005, 16:34
Bandırma Erdek turhanlı ve köyleri resimler...
çok keyifli olduğuna eminim.çünkü 1 ay kadar önce bende aynısını yaptım ozamana kadar erdek tarafının bukadar güzel olduğuna dair hiçbir fikrim yoktu.ama ben fotoğraf makinası götürmemek gibi bi hata yaptım.cep telefonu resimlerinide buraya koymak istemem.
akşam erdek'ten bandırma'ya dönerken daracık bir yoldan sahile girdik ve plajda süper bi restoran bar vardı.karanlığın içinde sessizliği bozmadan yiyip içen insanlar süper bi ay manzarası hatta biranda havai fişekler falan inanılmaz güzeldi.kumsalda döşeklere yayılıp kırmızı şarap içtik falan mest olduk)
aynı şekilde gitmeyi düşünürseniz mutlaka haberdar edin.bende artçımı alırım grup gezisi yaparız.cuma feribot bandırma 1 gece konaklama pazar 7 feribotuyla dönüş süper olur.
-
25 Ağustos 2005, 16:44
Merhaba dostum 1 hafta önce bende erdekteydim. Resimleri 1-2 hafta içerisinde koyacağım. Belkide karşılaşmışızdır.
http://www.facebook.com/bariskaykusuzphotography
http://www.bariskaykusuz.wordpress.com/
http://twitter.com/bariskaykusuz
-
25 Ağustos 2005, 17:02
NICHTX dostum uygun zamanda olursa bende artıcımı alır gelırım sız ısteyın yeter zaten gezı dıye bıyerlerımı yırtıyorum bu arada resimler cok ii tesekkurler
::::::::::GALLOWS:::::::::::::
THRASH TILL DEATH
-
25 Ağustos 2005, 17:16
HERŞEY güzelde sigarayı o-nay-la-mı-yo-rum.
-
25 Ağustos 2005, 17:22
Süper Moderatör (BBRR)
conqueror, bizlerle paylaştığın için teşekkürler
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
25 Ağustos 2005, 17:26
kabir,
oki'dir.bu hafta perşembe oldu diğer taraftada yalıköy falan piyasa karışık.pazartesiden itibaren konuşalım haftaya cuma yada cumartesi çıkmak için çalışma yapalım.cuma çıkıp 9 da feribota bineriz.saat 11 de ordayız ya çadır yada bi pansiyon buluruz.pazarda 7 feribotuyla döner 9 da yenikapıda oluruz.
-
25 Ağustos 2005, 17:55
nichtsx, valla bende varim. hep su taraflar gitmek istiyorum.
conqueror, super bir gezi olmus. resimlerlede olumsuzlestirmissin. bizimle paylastigin icin sagol
-
25 Ağustos 2005, 18:08
bizimle paylaştığın için sağol özellikle gün batımını
-
26 Ağustos 2005, 10:33
Elleriniz sağlık...
Fatih gün olurda şu düşündüğümüz büyük gezilerin fotolarınıda burada görmek nasib olur...Tekrar teşekkürler,bizimle paylaştığın için
ŞŞŞŞŞŞŞ...sadece sessiz ol.....
-
güzel gezi olmuş seneye bende kısmet olursa oralardayım bende hafta sonları
-
-
valla süper olmuş , hayallerimi yaşıyorsun..
paylaşitığın için teşekkürler..
[B]- Akil ile hiz ayni orantida olamaz. Biri yuksekse, biri mutlaka dusuktur. -[/B]
-
çok güzel gezmişsiniz motorunuza sağlık!turhanlar çok güzel yerdir bizim yazlığımız orda!bir yaz çaya bekleriz!
Bir gün herkes racing'ci olacak!!!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler